Kiireinen elämän poljento / Busy life

on

Vähän on ollu hiljasta blogirintamalla viimeaikoina. Selittämättömästä syystä kaikki kiinnostavat menot ovat kerääntyneet juurikin elokuulle joten töiden lisäksi viikonloputkin ovat olleen varsinaista matalaliitoa paikasta toiseen. Isäntä jo totesi että kumpa olisi jo talvi niin ei olisi näin kiire jokapaikkaan. Mutta sama hommeli jatkuu. Tänä viikonloppuna ovat Hämeen keskiaikamarkkinat ja viikon päästä Syysrestauranta. Kolmen viikon päästä on Circus meets Burlesque ja Ofelia Market (jossa olen myyjänä) ja siitä parin viikon päästä Design Tori. Kiirettä siis riittää. Älkääkä unohtako tänään Burlesque Cocktail vol 4:sta YO-talolla.

IN ENGLISH
It’s been quiet on my blog lately. For some unexplained reason all interesting events seem to be in August this year. So weekends have been busy. My hubby already commented that he wishes it would be winter already, then it would be quieter. But same rush continues. This weekend we have Häme Medieval market and next weekend Autumn Restauranta (local carpart & vintage swap). In three weeks we got Circus meets Burlesque and Ofelia Market (pinup, vintage, gothic etc market). And couple weeks after that we got Design market. So it is busy busy time. And don’t forget, today Burlesque Cocktail vol 4 in YO-talo.


Tänään päällä:
vanha pusero, vintagekaulus, kierrätetty hame & kengät

Wearing today:
old shirt, vintage collar, thirfted skirt & shoes

3 Comments

 1. RautaNeito says:

  Tämä tyyli kyllä sopii sulle kuin nakutettu :)

 2. superheidi says:

  Well, don’t we share a taste in pretty shoes?! :-)

  1. Rhia says:

   RautaNeito – Kiitos :D Tykkään itsekin kovasti, tosin puseroa ja röyhelöä ei ole tullut käytettyä vähään aikaan. Hame on yksi lemppareista.

   superheidi – Indeed we do :) I found these shoes from flea market for about 10 €. First I planned painting them in black, but then when using them I actually fell in love with the cognac brown colour and decided to keep them as they are. One of my favourite pair for autumn.

Comments are closed.