¡Revolución!

Perjantaina, eli ihan pian, kannattaa suunnata nokka kohti Tamperetta ja YO-taloa sillä sieltä alkaa vallankumous klo 22. Kyseessä on Burlesque Cocktail vol 4, teemana Revolución. Tällä kertaa kapinallisia joukkoja viihdyttää Lamey Crackhouse ja esiintyjäkaartiin lukeutuvat mm. Bent van der Bleu ja Stella Polaire. Lisätiedot ja täydellinen esiintyjälista löytyvät Burlesque Cocktailin facebook-sivulta. Ja jos olet oikein tarkkana saatat nähdä allekirjoittaneen lippuluukulla. Alkulämmittelystä vastaa tuttuun tapaan Dr Sketchyn Anti art school. Kenttäpullot vyölle ja kiväärit olalle: Vallankumous alkakoon!

Viimevuonna juhlittiin Burlesque Cocktail vol 2:ta kutakuinkin samoihin aikoihin. Silloin repertoaarissa mentiin siivoojista geishojen kautta potkulautamimmeihin ja lihakauppiaan rouviin, jumppapirkoista riikinkukkoihin ja aurinkoranta-lomailuun. Vauhtia ja menoa ei todellakaan puuttunut joten odotettavissa on nytkin huikea ilta. Tervetuloa nauttimaan upeista esityksistä. Mukana menossa myös Fintage ry. Ohessa viimevuonna julkaisematta jääneitä kuvia BC vol 2:sta.

IN ENGLISH
On friday, so pretty soon, you should head to Tampere and YO-talo. Revolución starts there at 10 pm with Burlesque Cocktail vol 4. This time rebel troups are entertained by Lamey Crackhouse with Bent van der Bleu, Stella Polaire etc. More information and full performer list you can find on their facebook page. And if you keep your eyes open you might see me selling tickets at the door. And warm up, as usual, by Dr Sketchy’s Anti art shcool at 8 pm. Get your gear ready and riffle on the shoulder: Let the Revolución begin!

Last year, pretty much around the same time, we celebrated Burlesque Cocktail vol 2. Back then the repertoire went from cleaning ladies via geishas to the kick bike chicks and to butchers wife, from aerobic women to peacocks and taking sun on the beach. So there was plethora of action and twists on the theme. So I am expecting great evening today aswell. Welcome to enjoy the show. In co-operation with Fintage association. Included some photos I failed to publish last year’s BC vol 2.

Burlesque Cocktail vol 2


Host Lamey Crackhouse


Siivoojattaret / Cleaning ladies
Marie La Mint & Mimi de Froufrou


Flapper girls Stella Polaire & Miss Lunatrix Polaire


Geisha Pepper Sparkles


Welma Jackpot & kick bike


Marie la Mint


Bent van der Bleu as peacock


Burlesque Polaire

2 Comments

  1. Thank you for a great post.

    1. Rhia says:

      straight through – You’re welcome :D

Comments are closed.