Oscareita onko heitä

on


Mä sain
tässä päivänä muutamana hauskan haasteen MistyMoodilta. Pitäisi päättää että jos olis menossa tonne Oscar-gaalaan niin mitäs sitä sitte pistäs päälle. Lähtiskö verkkareilla vai pistäskö ihan peräti iltapukua niskaan. Oscarit on tältä vuodelta jo jaettu mutta teen nyt kuitenkin tämän haasteen kun on aika selvää että eihän mua ollut kutsuttu. Haasteen alkuperäisena ajatuksena oletettavasti oli etsiä netistä se täydellinen puku johon voisi pukeutua. Minä päätin kuitenkin tehdä tämänkin oman tyylini mukaan. Suunnittelin puvun itse. Mahdolliset yhtäläisyydet vanhoihin Oscar-gaalan pukuihin ovat täysin sattumanvaraisia. Sori MistyMood että tässä kesti näin kauan =)

IN ENGLISH
I got nice little meme from MistyMood the other day. If you’d be going to the Oscars, what would you wear? Oscars for this year have already been delivered but because it is rather obvious that I wasn’t there I’m going to do this meme now. The original idea (I think) was to search the gown of your dreams from internet. However I decide to take this a bit further. I designed it myself. Possible similarities with old Oscar gala gowns are completely coincidental. Sorry MistyMood that it took so long to do this =)

Liukuvärjätty silkkisifonkipuku
monikerroksinen helma
swarovski-kristallihelminauhat lähtevät olkaimesta
ja riippuvat takana vapaasti kunnes kiinnittyvät toiselle lantiolle
swarovski-kristallikirjailua helmassa &
pääntiellä

Gradient dye silk chiffon dress
hem with multiple layers
swarovski chrystal beadstrings hang loosly from
one shoulder to opposite hip
swarovski beading on hemline and bodice