Eilen, tänään, huomenna

on


Odotettu viikonloppu
siintää jo horisontissa ja silloin on luvassa hieman lisää sisustus-juttua. Sitä ennen kuitenkin päivän vaatetusta. Kuten huomaatte, emäntä jumittaa taas pappahousuissa. Puseroon olisin laittanut kaularöyhelön mutta se on muuton jäljiltä jossain hukassa. Pitsineule H&M, helmipanta Putiikki Rannalla.

IN ENGLISH
Awaited weekend
is almost here and then I’m going to show you little bit more of interior decoration ideas. However before that I present to you outfit of the day. As you can see I’m stuck with my grandpa trousers. I would have worn also my neckruffle but it is MIA since moving. Lace cardigan H&M, beaded headband Putiikki Rannalla.


Rentouttavaa viikonloppua / Have a relaxing weekendPS. Blogiin on suunnitteilla hieman visuaalisia parannuksia/muutoksia. Hion niitä pikkuhiljaa ettei homma käy liian rasittavaksi, mutta alotetaan nyt tuosta signatuurista.

PS. I have planned some visual improvements/changes for the blog. I’m doing them bit by bit so it doesn’t give me too much work at once. But let’s start with the signature.