Good friends, good party

on


Yllättävän perheenlisäyksen
johdosta jäi tuo tupareista postaaminen tiistaina tekemättä. Useammasta blogista olette varmaan siitä jo kuvia nähteetkin mutta pistänpä tähän nyt vielä omat suosikit. Kuvat by Maria (lisenssi). Bileissä oli muitakin ystäviämme mutta blogissa kuvia nyt vain bloggareista.

IN ENGLISH
Because the surprising addition into our family I didn’t have time to make post about our house warming party on tuesday. Here are my favourite photos, by Maria (license). There was our other friends in the party aswell, but in my blog I’m only showing bloggers.

Tärkeintä Singstarissa: keskittyneet ilmeet /
Most important thing in Singstar: concentrated face expressions.Isäntä

Ihana! /
Lovely!

KIITOS KAIKILLE VIERAILLE HAUSKASTA ILLASTA!
THANKS FOR ALL THE GUESTS FOR LOVELY TIME!