Housewarming

on


Tuparit on
sitten juhlittu ja viesteistä päätellen oli sen verran hauskat bileet että joillain on ollut jonkinasteisia jälkiseuraamuksia. Allekirjoittaneella ei. Siksi palkitsenkin teitä armaat lukijani tänään jo toisella postauksella. Tässä eilisillan vaatetusta. Sitä taattua pukeutumislaboratorio-kamaa. Mokka-hame on löydetty vuosia sitten kirppikseltä ja tuunattu uuteen kuosiin. Ei ole ollut vuosiin käytössä koska ei ole mahtunut päälle, nyt taas mahtuu. Trikootoppi on sen verta sekulia tuotantoa että liehuke venyi ekassa pesussa epäsymmetriseksi vaikka oli ostettaessa symmetrinen.

IN ENGLISH

Housewarming party is over and based on messages I’ve got it was so fun, some people seem to have some sort of day after symptoms. I don’t. That’s why I decided to treat you my dear readers with another post today. Featuring yesterday’s outfit. Guaranteed dressing laboratory quality. I found this suede skirt from flea market years ago and altered it a bit. I haven’t used it for years since it didn’t fit, but now it fits again. Top is “not the best quality” because flared collar stretched into asymmetric in the wash.

Pukeutumislaboratorio / testi 14
Dressing laboratory / test 14

Toppi – KappAhl, hankittu pari vuotta sitten
käytetty viimeksi pari kuukautta sitten

Top – KappAhl, bought couple years ago

worn last time couple months ago

Mokkahame – kirppis, tuunattu, hankittu vuosia sitten
käytetty viimeksi vuosia sitten

epäsymmetriseksi leikattu helma, aukot, niitit ja strassit
ovat omaa tuunausta

Suede skirt – thrifted, altered, bought years ago
worn last time several years ago

asymmetrical hemline, holes and other decorations
are my doings


Korvikset – kirppis, ostettu kuukausi sitten tuunausta varten,
käytössä ensimmäistä kertaa

Earrings – thrifted, bought a month ago for some project,
worn the very first time