Vallanjako / Sharing the power


Vaikka yleensä toimin blogini päällepäsmäri-tirehtöörinä, kruunaamattomana valtiattarena ja ylimpänä diktaattorina päätin tavoistani poiketen että nyt lukijoilla on valtaa. Juuri sen verran valtaa että kuvittelevat voivansa määräillä tekemisiäni, mutta kuitenkin niin vähän että lopulta minä olen itse se joka päättää yhtään mistään. Seuraa siis (ooh niin uniikki ja nerokas) kyselypostaus. Nyt saatte kysyä ihan mitä lystäätte. Kaikkea maan ja taivaan väliltä. Vaikka että omistanko hamp
aat tai syönkö koskaan juustoa. Vastaukset ovat sitten sen mukaisia. Voitte tietysti kysyä että mikä on elämän tarkoitus tai miksi maapallo kiertää aurinkoa eikä päinvastoin mutta älkää odottako sellaisiin mitään hirveän mullistavia vastauksia. Mutta kysykää. Ihan mitä vain. Evil Dressmaker vastaa. (Huom! En tietenkään tee tätä postausta siksi että mulla ei olis muuta kirjoitettavaa. Teen tämän siksi että haluan nähdä mitä ihmiset kysyy. Ihan totta. Aikuisten oikeesti.)

IN ENGLISH
Even though I am the uncrowned mistress and highest dictator in my blog I decided opposite to my usual habits, that readers can now have some power. Just enough to make them think they can rule my doings, but really so little that in the end I am the one making all decisions. So now I am presenting (oh so unique and brilliant) question post. Now you can ask what ever you like. Anything between heaven and earth. You can ask if I have teeth or do I ever eat cheese. And I will answer accordingly. You can ask what is the meaning of life or why earth rotates around sun and not vice versa, but don’t expect me to give lifechanging answers on those. But ask. What ever you like. Evil Dressmaker will answer. (Note! Ofcourse I don’t do this post because I don’t have anything else to write. I do this to see what people ask from me. Really. Honestly.)

Kuvituksena pelleilyä viime marraskuulta. /
Photos are some random goofying from last november.