Hei, me sisustetaan

on


Vaikka se
ei täällä blogissa juuri ole näkynyt niin pukuompelijan sisällä asuu pieni sisustaja. Usein keväisin kun valon määrä alkaa lisääntyä saan sisustuskärpäsen pureman ja intoudun rakentamaan pesää. Edelliseen, isännän asuntoon, en oikein koskaan kunnolla kotiutunut, joten sen sisustaminen ei hirveästi huvittanut. Tämä uusi koti (joka todella tuntuu kodilta, enemmän kuin edelliset asunnot) on meille molemmille mieleinen paikka ja siksi sisustusintokin on taas palannut. Vakaana aikomuksenani on että blogin sisustus-tunniste saa kevään ja tulevan kesän aikana monta uutta postausta alleen. Nähtäväksi jää miten kaksi täysin erilaista sisustusmakua saadaan mätsäämään yhteen. Olen viimepäivät imenyt ideoita ja tunnelmia ihanista sisustusblogeista joista saa ihan parhaat ideat. Esittelen tässä muutaman suosikeistani.

Parolan asema
Kirjoittaja asuu ja remontoi vanhaa asemarakennusta entiseen loistoonsa. Ahkera ja idearikas nainen vaalii miehensä kanssa vanhaa ja remontointikin tehdään perinnemenetelmin. Ihania tunnelmia, jännittäviä ideoita ja upeita kuvia.

Liivian talossa
Vanhassa talossa vanhojen esineiden keskellä. Paljon taiteellisia valokuvia, mennyttä tunnelmaa ja hauskoja pilkahduksia tuntemattoman ihmisen arkeen.

Diagnoosi: sisustusmania

Kierrätystä ja kiinnostavia esineitä. Rentoa sisustamista vanhalla tatsilla. Jännän moderni tunnelma on tässä kodissa vaikka monet elementit ovatkin vanhoja.

Maison Douce
Tämä on ehkä enemmän vanhan tavaran blogi kuin sisustusblogi. Esineet kuitenkin ovat hurmaavia ja niistäkin saa ideoita ja hyvän fiiliksen.

Mikä on sinun sisustusblogi-suosikkisi?

IN ENGLISH

Even though you don’t much see that in this blog, there is a small interior decorator living inside of the dressmaker. Usually in spring, when the day starts getting longer, I get the mood for interior decoration. I never really felt the previous apartment like home, so making it cosy wasn’t much fun. This new home (which really feels home, more than previous apartments together) is our favourite place and that is the reason why my enthusiasm for interior decoration has come back. My intention is that during this spring and following summer there will be more posts on hat category. Have to see how my boyfriends and my completely different styles matches together. Past couple days I have been sucking ideas and athmospheres from interior decoration blogs, they give the best ideas. Here’s couple of my favourites.

Parolan asema
Parola railwaystation. Writer lives in old railway station and renovates it back into it’s old glory. This woman is hardworking and full of ideas. They use traditional methods for renovation. Delightfull athmosphere, exciting ideas and pretty photos.

Liivian talossa
House of Liivia. In old wooden house in the middle of old items. Lots of art photos, old athmosphere and interesting little peek into her everyday life.

Diagnoosi: sisustusmania

Diagnosis: interior decoration mania. Recycling and interesting items. Relaxed interior decoration with the touch of old. Excitingly modern feeling even though many elements are old.

Maison Douce
This might be more old stuff blog than just interior decoration blog. Items are charming though and you still get great ideas and lovely feeling from this blog.

What is your favourite interior decoration blog?