Hattu päässä / Wearing hats

Ihme että kukaan ei ole vielä kommentoinut tästä mitään, joudun siis tekemään sen itse. Olen nimittäin lehdessä. Uusimmassa MeNaiset-lehdessä terapoidaan hatuilla. Se on eräänlaista leikkiä, draamametodi uusien puolien löytämiseksi. Voi ottaa hetken vain itselleen ja oppia itsestään jotakin. Sadan hatun nainen on kehittänyt hattuterapian, työkaluksi työpaikalleen vanhainkodissa. Hattuterapia sopii silti kaikenikäisille. Pääsin mukaan kesähattuineni.

IN ENGLISH
I’m a bit surprised that no-one of my finnish readers have commented this yet, so I have to do it myself. It’s my moment in the spotlight. Finnish womens magazine MeNaiset has an article about hat theraphy. It is sort of play with hats, drama method of finding new sides of yourself, having fun with hats, taking a moment for yourself in order to learn something of yourself. Woman of 100 hats has created it for a tool in her work in the retirement home, but it is fun for any age. So there I am, in the magazine with my summer hat.

12 Comments

 1. Sara says:

  Ohh pitää ettiä tuo lehti kirjastosta! Tyylikäs kuva sinusta, muuten :)

  1. Rhia says:

   Sara – Erittäin tyylikäs, kyllä ne ammattikuvaajat osaa ;)

   superheidi – very nice indeed :D it was fun to do aswell

 2. nooruska says:

  Supertyylikästä hattuilua! Hatut ovat kyllä ihan parhaita, tosin en vieläkään ole löytänyt itselleni olkihattua ;-).

 3. RautaNeito says:

  Kaunis kuva!

  1. Rhia says:

   nooruska – kyllä, erityisesti tuo herrashenkilö hattuineen oli kovin tyylikäs ja charmantti! Kannattaa pitää silmät auki kirppiksillä ja käytetyn tavaran kaupoissa, itse olen useampaan olkihattuun törmännyt tänä kesänä. Tosin niitäkin on niin monen mallisia että riippuu tietysti millaista etsii :) ja nettikaupat, kuten etsy toki on hyvä paikka etsiä myös.

   RautaNeito – Kiitos :D

 4. -Virpi- says:

  Luin tuon jutun ja yhdistin kauniin kuvasi tähän blogiin. Pidän myös hatuista, mutta ovat vähän vaativia tuon muun vaatetuksen suhteen. Mukavaa kesää :)

  1. Rhia says:

   Virpi – Hatut vaatii ehkä vähän totuttelua. Kannattaa aloittaa semmoisista pikkiriikkisistä ja siitä sitte siirtyä suurempiin ;) Hauskaa kesää sinullekin!

 5. prefecta says:

  Tän siitä sitten saa kun kiertää naistenlehdet kaukaa ja hengailee blogipimennossa… ei enää tiedä mistään mitään :D

  Upea kuva!!

  1. Rhia says:

   prefecta – Hehe, mäkin yleensä kierrän noi kotimaiset, mutta joskus sitä sattuu kaikenlaista kivaa kohdalle. Kiitos, tai no suurempi kiitos varmaan sille kuvaajalle ;)

 6. Mao Mao says:

  Kerrassaan upea kuva! Hattu pitää kantaa elegantisti ja rohkeasti – sinä sen osaat :)

  1. Rhia says:

   Mao Mao – Kiitos. Vanhaksi kun elää niin tulee sitä rohkeuttakin ;)

Comments are closed.