Kiva kun on ystäviä

on


Ei ole
koskaan pahitteeksi että on paljon ystäviä. Eilen tuli taas todistettua miten tärkeitä ystävät ovat,
etenkin muoti-bloggarille. Maikki lähetti tekstaria että olisinko kiinnostunut Sonia Rykiel for H&M alusasu-malliston silkkimekkosta, jonka oli tilannut itselleen mutta ei sopinutkaan. No totta helkatissa olisin. Olin nimittäin taas tapani mukaan ihan hirveän myöhässä enkä saanut sellaista itselleni nettikaupasta vaikka olin kuolannut sitä jo moneen otteeseen ja itkenyt irkissäkin että en saanut mokomaa mekkoa. Tänään siis sovitusti kipitin tapaamaan Maikkia ja sovittamaan tuota ihanuutta. Ja näin mahdollisti tämäkin loistava ystävyys liittymiseni muotiblogi-sopulisteihin ja samalla varmisti etten jäänyt paitsi tuota elintärkeää asustetta. Kiitos Maikki, oot ihana!

IN ENGLISH
It’s never a bad thing to have lots of friends. Yesterday I got once again a proof how vital friends are, especially for fashion blogger. Maikki sent me SMS asking if I’d be interested in Sonia Rykiel for H&M collection silk dress. She ordered it for herself but it didn’t fit and she was going to return it. Damn sure I’d be interested. As usual I was too late and missed it in the onlineshop even though I had been drooling over it quite long time. Today, as agreed, I went to see Maikki and try that gorgeous dress on. And that is how this great friendship made it possible for me to join other fashion bloggers and get this fabulous dress for my own. Thank you Maikki, you’re a sweetie!

Rakkausmekko, tuo tuossa oikealla. Mustana. /
Dress that I adore, on the right. In black.