1-2-3, testing testing


Lupasin joskus raportoida erinäisistä kosmetiikkaa koskevista käyttökokemuksista ja nyt olisi muutamia raportteja tulossa. Käytössä on siis ollut XZ Suklaa & Vanilja sähköisyyttä poistava hoitosuihke ja testattavaksi saatu uutuus L’orealin Double Extension Renewal serum-maskara. Lisäksi kokeilin L’orealin Cashmere Perfect meikkivoidetta. Joten pidemmittä puheitta, mennäänpä testituloksiin.

Kuva

XZ Suklaa & Vanilja hoitosuihke

Tarpeeseen hankittu tuote on ollut nyt melkolailla päivittäisessä käytössä kolmisen viikkoa. Tuote on todellakin lupauksensa mukaisesti poistanut sähköisyyttä huomattavasti. Hiukset sähköistyvät enää ainoastaan jos joutuvat jatkuvaan hankaukseen vaatteiden kanssa, esim hattua usein riisuttaessa. Huonona puolena on mainittava, että hiukset ovat olleet ehkä hivenen veltot. Tosin, olen ollut nämä kolmisen viikkoa myös erinomaisen laiska hiustenlaittaja eli velttous on voinut johtua myös siitä että en ole juuri jaksanut muuta tehdä kuin suihkia hoitosuihketta, harjata ja satunnaisesti vetää ponnarille. Hiuslaatuni on aika ponneton ilman muotoilutuotteita niin tuo saattaahan johtua myös ihan siitäkin. Olen ollut kuitenkin suihkeeseen ihan tyytyväinen, eli roskakoppaan ei missään tapauksessa joudu. Ja onhan tuo kiireisinä aamuiina verrattoman nopea käyttää. Jos mainittu velttous kuitenkin johtuu suihkeesta eikä hiuksista itsestään niin ei tämä sitten minun hiuksilleni ihan täydellinen tuote ole. Seuraavaksi käyttöön pääseekin blogisristeilyltä saatu Aussien sähköisyyttä poistava kolmen minuutin tehohoito.

L’Oreal Double Extension Renewal Serum Inside – maskara

Tässä uudessa tuotteessa on valkoinen pohjustemaskara toisessa päässä ja varsinainen maskara toisessa. Sain sen testattavaksi jo viimevuoden puolella kuten moni muukin bloggari. Sen mukana tuli erillinen seerumi jota en ole vielä ehtinyt testata. Tuoteseloste lupailee että tämä seerumia sisältävä maskara vähentää meikinpoistossa irtoavien ripsien määrää, saaden ripsien tyvilinjan näyttämään tasaisemmalta. Tuotteeseen on lisätty kaljuuntumisen hoidossa käytettävää ainetta (jonka nimen jo unohdin) joka edistää luonnollista ripsien kasvua. Ensin on pakko antaa vähän palautetta nimestä: Ei näin. Nyt ei kuitenkaan puhuta mistään tietokoneista “Intel inside”…

En ehtinyt kokeilla ripsaria heti mutta nyt se on ollut käytössä jonkin aikaa. Olen yllättynyt. Yleensä en tykkää pidentävistä ja tuuheuttavista ripsareista koska niillä hyvin helposti saa sottaisen harakanvarvas-efektin, jota vihaan. Mieluummin otan lyhyet mutta siistit ripset kuin pitkät ripset jotka näyttävät sille kuin niissä kiipeilisi pieniä kottaraisia. Olen testannut sekä ilman pohjustetta että sen kanssa ja tuntuu toimivan hyvin. Vaikka tuote ei varsinaisesti ole vedenkestävä on se kestänyt sotkeentumatta näissä helposti vuotavissa silmissä sekä auringonpaisteella, tuulella että lumituiskussa. Ainoa asia mistä en tässä ripsarissa pidä on paksu harja. En tule toimee paksuje ripsari-harjojen kanssa. Vannon Kanebon 38:n pienen ja näppärän harjan nimeen. Olen kuitenkin jotenkuten pärjännyt tämän kanssa. Ei tämä ripsari ehkä ohita Kaneboa mutta tulee hyvänä kakkosena. Pidän tästä paljon enemmän kuin viimesyksynä hankkimastanni Max Factorin False Lash Effectistä.

Tämä ei varsinaisesti lupaile pidempiä ripsiä joten sen suhteen ei valittamista. Ripsien pidemmäksi kasvattaminen kosmetiikalla kun ei kuitenkaan ole oikeasti mahdollista. Mitä tulee tuohon luvattuun vaikutukseen ripsissä niin saattaa olla että ripsiä on irronnut nyt vähän vähemmän, mutta en ole varma johtuuko se nyt juuri tuosta ripsarista, sillä en myöskään ole meikannut kovin usein viime viikkoina. Muitakin syitä voi siis olla. Tai voihan olla että vain kuvittelen. Joten sen osalta testaukset jatkuvat vielä.

Bonus: L’Oreal Cashmere Perfect Soft Powdercream makeup

Tästä mulla on vain jotain vuonna kirves ja nuijasota saatuja näytepakkauksia, mutta näyttää sitä ainakin nettikaupoissa vielä olevan myynnissä. (Mutta mistä hitosta näitä kilometrin mittaisia kosmetiikka-nimiä sikiää?) Pari päivää sitten aamukiireessä päätin hätsyn pikaa testata yhden, kun en löytänyt meikkipuuteriani mistään. Levittyvyys ihan ok, peittävyys voisi olla parempi mutta ei paha sekään, kesto aika hyvä. Tämän koostumushan ei kaipaa päälle enää puuteria vaan meikkivoiteen on tarkoitus iholla muuttua puuterimaiseksi ja aika hyvin se toimikin. Ongelma mikä muodostuu ainakin rasvoittuvammalla iholla on että ennen kuin meikkivoide kunnolla asettuu paikoilleen puuterimaiseksi pinnaksi se ehtii kerääntyä juonteisiin esim luomilla. Näytepussin sävykin sattui olemaan yllättävän hyvä vaikka mun yleensä on vaikea löytää kalpealle iholleni sopivia meikkivoidesävyjä. Ensikokemus ei ollut huono joten jatkan kokeiluja seuraavalla näytepussilla (mulla on niitä useampi) mahdollisimman pian.

Siinä kaikki tällä erää. Päätän täältä tähän.

IN ENGLISH

Some time ago I promised to do a user report about some cosmetics I have. I have been currently using XZ Chocolate & Vanilla anti-frizz spray and new L’Oreal Double Extension Renewal serum-mascara. I also tested couple days ago L’orealin Cashmere Perfect makeup. So let’s see what I think.

XZ Chocolate & Vanilla spray

I bought this for a need and now it has been in pretty much everyday use for about three weeks. It has really kept it’s promise to keep hair unstatic. It only happens very rarely. Bad side to this product is that my has become a bit limp. Although my hair quality tends to be a bit limp anyway if I don’t use ay hair styling products and I have been rather lazy on that lately. Anyway I have been rather satisfied with this product and it is handy on busy mornings. If it’s not just my hair quality that makes them a bit limp it might not be the perfect one for me. Next thing I’ll be testing is Aussi 3 minute Frizz remedy.

L’Oreal Double Extension Renewal Serum Inside – mascara

This brand new product has white base on the other end and the actual mascara on another. I got it for testing already last year, like many other bloggers. It came with separate serum which I haven’t tried yet. Product info says that Serum Inside- mascara reduces the amount of lashes that come off while washing your make up off, making your lashes look more even. It’s been added with baldness treatment agent (I forgot the name of that ingredient) which should assist natural hair growth. First I have to give some criticism about the name: Not that way. After all we are not talking about computers like Intel inside…

I didn’t have the opportunity to try it straight away but now I have been using it for some time. I am surprised. Usually I don’t like any mascaras that make your lashes longer or fuller. You get messy lashes so easily with those. I just hate that. I’d rather have short and neat than long and messy, like you have tiny blackbirds climbing on your lashes. I have now tested with and without base and it is working nicely. Even though it’s not waterproof it has lasted also in wind and snowfall. My eyes water very easily and this mascara hasn’t smudged at all. Only thing that I don’t like it is that thick brush. I just can’t cope with thick mascara brushes. I swore to the name of Kanebo 38 mascara and brush. However I have managed with this for now. It may not go past Kanebo but it is pretty good second best. I prefer this over Max Factor False Lashe Effect I bought last autum.

This product doesn’t exactly promise longer lashes so I don’t have any complaints about that. Making your lashes grow longer with cosmetics is not possible (unfortunately link only in finnish). What comes to the affect promised, it might be true that less lashes has come off lately, but I’m not absolutely sure if it is because this mascara or other reasons. So tests will continue.

Pic

Bonus: L’Oreal Cashmere Perfect Soft Powdercream makeup

I have only some samples of this, that I got several years ago, but it seems that it is still available atleast in online shops. (Where the hell do these darn long product names come from?) Couple days ago I was in a rush in the morning and decided to try this because I coudn’t find my make up powder. Texture was ok, coverage could have been a bit better but not bad and it lasted ok aswell. This product doesn’t require loose powder ontop because it transforms into powder-like on your skin. It worked pretty well, even the shade happened to be rather good on my pale skin, even though I usually have trouble finding suitable shade for myself. There might be problem on oily skin because this requires couple minutes to settle and atleast on my oily eyelids it already gathered on the crease before settling. First experience wasn’t bad though so I definetly continue with next sample (I have several) asap.

That’s all for now, folks!