Putiikissa ja Pannuhuoneessa

on


Mun piti
eilen kirjottaa loppuosa tuohon risteilypostaukseen, mutta sattuneesta syystä en sitten jaksanu/ehtiny. Kävin Nelliinan kanssa pyörähtämässä Putiikki Rannalla – kantisillassa. Tarkoitukseni oli itseasiassa katsastaa kenkävalikoima sillä olen himppasen kade Nelliinan FlyLondon tyttö-maihareista. Kenkiä en kuitenkaan tällä kertaa löytänyt mutta mukaan lähtivät silkkiset polvisukat ja helmipanta. Ekstrakivaa oli saada lahjapussi josta löytyi Dieselin t-paita ja uusi Olivia-lehti. Itse kantis-iltaan ei sinänsä kulunut kamalasti aikaa mutta sen jälkeen istahdimme Bistro Pannu&Huoneeseen kahvin ääreen. Joten siinä se ilta sitten vierähti eikä tullut postauksen kirjoittamisesta mitään.


Sen verran palaan tuohon risteilyyn vielä tässä yhteydessä että sain laivalta risteily-lahjakortin joka oikeuttaa Viking Linen Helsinki-Tukholmaristeilyyn B-luokan hytissä aikavälillä 1-28. helmikuuta. Itse en pysty tuota lahjakorttia käyttämään joten annan sen nyt pois. Ensimmäinen halukas joka ilmoittautuu tämän postauksen kommenttiboksissa saa lahjakortin itselleen. Kannattaa toimia nopeasti sillä lahjakortin voimassaoloaika tosiaan päättyy helmikuun lopussa.

Silk socks by Vogue
Beaded hairband by Lisbeth Dahl
Both from Putiikki rannalla


IN ENGLISH

Last night I was supposed to write the second part of blog cruise post. However I was too tired and busy to do that. I went to Putiikki Rannalla (translates as Boutique by the shore) – customer evening with Nelliina. My idea was to check their shoe selection because I am itsy bitsy jealous of Nelliina’s fabulous FlyLondon boots. This time I didn’t find shoes, but instead I got silk knee socks and beaded headband. It was extra nice to recieve goodiebag with Diesel t-shirt and new Olivia-magazine. Actually we didn’t spend much time at the customer even itself, but we went for coffee and chat to the Bistro nextdoor. So that is pretty much how I spent my evening lastnight.