Cruising accessories

on


Tapansa mukaan
Evil Dressmaker väkertää taas viimetingassa “jotakin päällepantavaa”. Kenellekään ei varmaan enää ole epäselvää että suurin osa Suomen muotibloggari-skenestä lähtee risteilemään viikonloppuna. Olen odottanut tapahtumaa kuin kuuta nousevaa mutta en ole pistänyt asian eteen tikkua ristiin, ennenkuin nyt viimeisellä viikolla kun aika on muutenkin kortilla. Jos hyvin käy niin mulla saattaa olla tilaisuuteen jotakin päällepantavaa. Muussa tapauksessa lähden alast
i.

IN ENGLISH
As usual, Evil Dressmaker has been using last couple days to create “something to wear”. Finnish fashion blogger scene is pretty much out of country on next weekend when we are taking part on fashion blog cruise to Stockholm. I have been waiting it since september. I haven’t done anything about it though, not until on this last week before cruise. If everything goes well I might actually have something to wear on the cruise. In other case, I will go naked.

Nahkaa, metallia ja pitsiä. Loistava yhdistelmä! /
Leather, metal and lace. What a brilliant combination!