Perjantai ja lisää muotia

on


Vihdoin perjantai! Odotan viikonloppua aina kuin kuuta nousevaa. Eilen olisi ollut Tapahtumien yö, mutta olimme isännän kanssa niin väsyneitä että emme jaksaneet raahautua ovesta ulos. Lisäksi koko ilta oli sateisen ankea. Ulkotapahtumien seuraamine
n sateessa ei ollut kummastakaan järin innostava ajatus. Eniten olisin ollut kiinnostunut jo perinteeksi muodostuneesta Tulishow’sta.

Perjantain kunniaksi surffailin taas hieman muotia. Tässä hieman erikoisempaa toteutusta. Uusi tuttavuus Gareth Pugh luottaa hakaneuloihin, kumimattoon ja ilmastointiputkeen. Hyvä tapa kierrättää ylimääräinen nurkissa lojuva romu =) Hakaneulat näyttävät itseasiassa varsin tyylikkäältä ja niitähän on menestyksekkäästi jo vuosia sitten käytetty rannekoruissa yms.

Gareth Pugh A/W 08

Jos yllämainitut tuntuvat sinulle liian cyberpunkilta voit toki verhoutua vaikka japanilaisen Somartan tuorekelmuun tai Bill Blass‘n mekkoon joka näyttää kuin se olisi tehty paperinarusta. Voihan se toki olla höyhenistäkin, ei voi tietää =D

Somarta A/W 08

Bill Blass A/W 08


Somartan syysmallistosta löytyy muutakin mielenkiintoista kuten tämä sotisopa joka on kuin suoraan antiikin taruston nais-sankarin vaatekaapista. Ja jos kukkaro on tavallista laihempi voit hyvinkin edullisesti toteuttaa tämän toisen japanilaisen muotitalon, Mintdesigns’n asun vanhoista sanomalehdistä. Kierrätys on siis edelleen kova sana.

Somarta A/W 08

Mintdesigns A/W 08

Ja väittikö joku että muoti ei voi olla hauskaa?