Syksy tulee, oletko valmis?

on


Oh mikä päivä! 10 tuntia meni töissä niin ettei juuri ehtinyt kelloa vilkuilla. Mutta nyt vihdoin kotona rentoutumassa. Päätin pitkästä aikaa surffailla vähän muodin maailmassa ja katsastaa mitä syksy tuo tullessaan vaatekauppoihin. Violetti on näemmä
taas muodissa kuten joka syksy. Ei kuulu omiin ykkössuosikeihin mutta täytyy myöntää että kyllä esim syvän violetti satiinipusero näyttää vetävälle harmaan hameen kanssa.

Itseäni viehättää tällä hetkellä tyttömäinen, romanttinen tyyli. Pitsit ja läpikuultavuus, poimut ja laskokset tehoavat meikäläiseen tehokkaasti. Philosophyn kevyet pitsikoristeiset mekot ovat kauniita katsella mutta Suomen viimaisessa syksyssä ehkä turhan köykäisiä pukineita. Ideoita niistä toki voi ottaa omaan pukeutumiseensa ja kerrospukeutuminenhan on aina muotia syksyn tullen. Mikään ei siis estä yhdistämästä minimekkoon pitkiä neulesäärystimiä ja lämmintä takkia.

Philosophy A/W 08

Antonio Berardin syksyn näytös oli musiikista lähtien kovin militanttia tavaraa. Ryhdikkäät takit näyttävät kuitenkin mukavan lämpöisiltä. Niistä löytyy kivoja, erikoisiakin yksityiskohtia. Kelpaisivat minun kaappini vallan mainiosti.
Antonio Berardi A/W 08


En ole koskaan pitänyt Vuittonin laukuista, mutta ready-to-wear mallisto ei petä tälläkään kertaa. Olen ihastunut naisellisiin muotoihin ja pehmeisiin värisävyihin. Kuv
an asukokonaisuuksista ottaisin omaan käyttöön melkein jokaisen! Kengissä on kylläkin huikeita platform-pohjia, ne jätän suosilla kaupan hyllyyn.

Louis Vuitton A/W 08


Kestosuosikkini Anna Sui on tällä kertaa hienoinen pettymys. Tänä talvena, kuten monesti aiemminkin, hän luottaa folkloreen ja etnisyyteen. Vaikutteita on haet
tu amerikan intiaanien perinteisistä asuista, mutta myös hippi-tyylistä ja intialaisesta ornamentiikasta. Värit ovat kirkkaita, melkein kirkuvia. Kuosit kirjavia ja sekavasti yhdisteltyjä. Joitain hyviäkin seasta toki löytyy, kuten alla oleva huivikauluksinen pusero ja jakku. Pääosin kuitenkin Sui on tänä talvena omaan makuuni hieman liian kirjava. En ole koskaan osannut yhdistää useita erilaisia kuoseja yhteen joten ne vaan tuntuu liian räikeille omaan silmääni.

Anna Sui A/W 08

Jos nyt jotain yhteenvetoa haluaa syksyn muodista tehdä niin eiköhän ne ole ne perinteiset, eli muotiväreinä harmaa ja violetti, sinisen sävyt. Petrooli ilmeisesti jatkaa edelleen voittokulkua, samoin tummat vihreät sävyt. Neuleet toki kuuluvat erottamattomasti Suomen syysmuotiin jo käytännöllisyytensä vuoksi. Itseäni himottaa neuleet siinä mielessä että haluaisin saada jonkun pitsineulejakun aikaiseksi syksyn kalseita iltoja varten. Nähtäväksi jää mitä siitä tulee, jääkö haaveeksi.