Paiskin hommia!

on


Hoplaa! Uskokaa tai älkää, tämä tyttö on tehnyt sentään jotain tänään. Ei siis pelkkää koneella surffailua =) melkein kaikki pyykit on kaapissa ja roinakasat on selvästi pienentyneet. Ja voilá! Sain vihdoin paikattua sekä omat farkkuni että isännän farkut jotka ovat olleet korjausosastolla jo pitkään. Äitini aina sanoo että heillä on korjausosasto la
kossa. Rikkinäisiä, paikkausta odottavia vaatteita kun on kuulemma kertynyt kasoiksi asti. Isän vaatteita nyt enää ei tarvitse korjata, roskiin ne kai nyt menee kun isää ei ole enää niitä käyttämässä. Tai sitten kirppikselle ehkä.

Tässä siis korjauksen lopputulos. Tällä kertaa paikkailin suoralla ompeleella edestakaisin suhaamalla. Aiemmin olen tehnyt sen siksakilla maksimi-kestävyyden saamiseksi, mutta on tuo suora ommel paremman näköinen ja huomaamattomampikin. Kannattaa käyttää harmaan sävyisiä lankoja. Harmaa on siitä jännä väri että se hukkuu aika hyvin aika monen väriseen kankaaseen, kuten juuri farkkuun. Tai tietty jos löytyy niin farkun värisiä sinisiä. Toki jos paikkaa vaikka vihreitä farkkuja niin sitten vihreää tietenkin =) Isällä oli tapana nauraa minun paikatuille farkuilleni ja totesi joka kerta että “ne paremmat on vissiin paikattavana”.

Korjauksen lopputulos – turkoosinsininen lanka ja suoraommel


Farkut käytössä paikkauksen jälkeen.
Itse tehty tietenkin (2005) koska valmiina en tahdo istuvia löytää.
Koristeltu värinpoistolla lahkeensuissa
sekä messinginvärisin niitein.
Toki ovat jo käytössäkin haalistuneet.