Lisää laukkuja

on


Viikottainen vapaapäivä jälleen käsillä. Tuttuun tapaan isäntä töihin ja sitten kotiin. Pitkästä aikaa nautin tässä kunnon aamupalaa: meetvursti-voileipää, jugurttia ja kylmää banaaninmakuista kaakaota. Minun piti käydä Englannissa asti löytämässä tuo ihanuus: banaaninmakuinen maitojuoma, Suomesta sitä kun ei saa. Sitä myydään marketeissa valmiina juomana sekä kaakaon tyyppisenä jauheena. Muistan vieläkin miten ihanalle se maistui suoraan purkis
ta kun olimme ajaneet jokusen tunnin lentokentältä Dorkingiin päin. Poikkesimme Gatwickin lentokentän lähellä olevaan isoon Tesco-markettiin siinä kolmen-neljän maissa yöllä. Jo se että kauppa oli auki oli minusta hämmästyttävää. Olimme lähes ainoat asiakkaat koko liikkeessä. Ostimme litran purkin banaanijuomaa, croissanteja jotka olivat tarjouksessa ja englantilaisia sianlihapiiraita, pork pie’ta. Nautimme eväämme parkkipaikan kaukaisimmassa nurkassa hyvällä ruokahalulla sillä edellisen kerran olimme evästäneet lentokoneessa kahvimukilliset ja suklaapatukat yhdentoista aikaan illalla. Toin jauhetta tuliaisina Suomeen paketillisen ja sekoittelen tyytyväisenä kaakaoon: kaksi lusikallista kaakaota ja puolitoista banaanijuomajauhetta. Taivaallista!

Tänään olen vakaasti päättänyt olla istumatta koko päivää tietokoneen ääressä. Sen sijaan aion siivota asunnon siihen kuntoon että pystyn myös imuroimaan ennen kuin pitää keksiä jotakin ruuaksi kelpaavaa minulle ja isännälle.

Tulin tuolla aiemmin luvanneeksi että kuvailen lisää laukkujani. Vapaapäivän kunniaksi suoritin jälleen tuttua rutiinia. Tuotekuvausta pilvisessä, hämärässä aamuvalossa digipokkarilla =) Valokuvauksenharrastaja vallan tästä “innostuu” kun valotukset on pielessä, tausta on ryppyinen ja hyvää kuvakulmaa on vaikea saada. En kuitenkaan aio
ainakaan vielä investoida tuotekuvaus-laatikkoon jossa kuvan saa varjottomaksi jokapuolelta tulevin valoin ja tausta on kliinisen valkoinen. Saatte tyytyä näihin vaihtuviin valaistusolosuhteisiin ja mitä omituisempiin taustoihin kuten parvekkeen istuintyynyyn, sängyn päiväpeittoon, silityslautaan ja ompelupöytään.

Tässä näitä: nauttikaa =)

Musta nahkalaukku Jousi, yksi suosikeistani – kirppis 5 €
Sininen iltalaukku
Coblentz , ehkä 50-lukua, satiini-vuori – kirppis
Kirjailtu pikkulaukku, matkamuisto – Camden, Lontoo 10 £


Uusin hankintani, koripunosjäljitelmää,
mahdollisesti 30-40lukua – kirppis 1,80 €
Virkattu pellavakassi, vaihdoin pellavaisen risan
vuorin kevyeen puuvillaan – kirppis

Vaaleanpunainen laukku itse tehty, kangas
ja puukahva kirppikseltä.
Raidallinen satiinilaukku – Estee Lauderin tuotepaketista.
Helmihapsulaukku – H&M alekori 5 €