Singstaria ja texmexiä Herwoodissa

on


Vaikka lauantai
olikin hieman surullinen päivä, oli lauantai-ilta erittäin onnistunut. Kokoonnuimme blogiporukalla tuttuun tapaan Nooran luo. Tarjolla oli emännän taikomia texmex-herkkuja (oli muuten taivaallista chilisuklaa-kakkua!!!) sekä pelailua eri muodoissaan. Singstar taisi olla taas illan suosikki-peli =) Mukana menossa Maria, Maikki, Sanna, Jossu ja Rieppa. Ainakin Marian, Nooran ja Jossun blogeissa lisää kuvia illan riennoista.

IN ENGLISH

Even though saturday was a bit sad day, saturday evening was very succesfull. We gathered at Nooras place again with our familiar blogger-group. Our lovely hostess offered us some texmex delicacies (that chilichocolate-cake was heavenly!!!) and games to play. I think Singstar was again everyone’s favourite game =) Our little group included Maria, Maikki, Sanna, Jossu and Rieppa. Atleast Maria’s, Noora’s and Jossu’s blogs have more photos of the evening.

Texmex-illan asu:
Kulta-toppi – itse tehty
Korvikset – itse tehty
Rannekoru – kirppis
Helmet – vanhan tavaran liikkeestä
Pillihousut – kirpputori, tuunattu

Outfit of the evening:
Golden top – self made
Earrings – self made
Bracelet – thrifted
Pearls – thrifted
Trousers – thrifted

Kaikki laulaa =) /
Everybody sing =)


Voittoisa laulukuoro (huomatkaa pistemäärät) /
Winning team (notice score)