Lemmikitön aika

on


Tammikuu on
ollut meille suurten muutosten aikaa. Ensin tuli muutto ja sitten karvainen ystävämme Anti-kisu Nena muutti hiippakuntaa. Lauantaina perheemme koki jälleen uuden menetyksen. Anti-rotta, hurmaava pikkuherra McKay poistui luotamme. Menetys tuntuu kahta raskaammalta koska se tapahtui niin lähellä edellistä. Mac olisi toukokuussa täyttänyt kolme vuotta, joka on rottaherralle jo ihan kunnioitettava ikä. Nyt pitää vain opetella elämään lemmikitöntä elämää. Päivä kerrallaan.

IN ENGLISH
January has been lot of changes for us. First we had the moving and then our furry little friend Nena the Anti-cat passed away. On saturday we had another loss. Anti-rat, charming little gentleman McKay passed away. It seems twice as hard because it was so close to our previous loss. Mac would have been three years in may, which is quite respectable age for a r
at. Now we just have to learn to live petless life. One day at the time.

Baby-Mac

What are you looking at?

Spring in the air?

Back to the Rat-cave?