Kaavoja / Patterns

Sain tässä eräänä aamuna puhelun äidiltäni. “Olen täällä yhdellä kirpparilla ja täällä olis tämmösiä vanhoja kaavoja. Muovikassillinen. Ei maksa paljoa. Otanko?” Ei tarvinnut kauaa miettiä. Sanoin että ota ihmeessä jos ovat halpoja. Niinpä sitten sain käsiini muovikassillisen kaavoja. Suurin osa niistä on 60- ja 70-lukujen käsityölehdistä kerättyjä, mutta oli siellä mukana yksi vanhempikin, varsin kaunis Sorja-kaava.

Siitä tulikin mieleeni että käykääpä pikapikaa osallistumassa Debin kaava-arvontaan. Debi ompelee upeita vaatteita vintage-kaavoilla ja oi mitä ihanuuksia sieltä löytyykään! Tutustumisen arvoinen blogi kaikenkaikkiaan.

IN ENGLISH
One morning I got a phone call from mum. “I’m in flea market here, there’s some vintage patterns here. One full plastic bag. Cheap. Should I take it?” I didn’t need to think long. I said take it if they are cheap. So I got this bagfull of old patterns. Most of them are collected from 60’s and 70’s sewing magazines, but there was also one older finnish Sorja pattern.

That reminds me, go and participate quick on Debi’s pattern giveaway. Debi makes pretty clothes with vintage patterns and oh what delightful things you can find there! So her blog is definetly worth checking.


Hämmästyksekseni kaava on vielä varsin reilua kokoa: 44
Hyvä tietysti minulle! /
To my huge surprise the pattern is rather large size: 44

Good for me!