7 Comments Add yours

 1. RautaNeito says:

  Nuo valkoiset, neljäntenä ylhäältä, on ihanat!

  1. Rhia says:

   RautaNeito – Kyllä :D

 2. Ulrika says:

  Uuu, nuo laskoslahkeiset Mary Quantin on parhaat! Vois olla veikeet myös nilkkapituisina :)

  1. Rhia says:

   Ulrika – Ne on aika mainiot kyllä. Toimii varmaan monissa pituuksissa, jopa mikroshortsimittaisena vois olla aika söpöt :D

 3. Ulrika says:

  Mä on itseasiassa tehnyt shortsit, joissa oli ton tapanen juttu lahkeessa, mutta ei sitten oo tullut niitä käytettyä pahemmin, koska matskusta on yli puolet polyesteriä ja se vähän hiostaa :/ Ne oli sellanen hetken mielijohde ompelu ekasta kangaskasasta esiin tulleesta materiaalista.. Pitäis koittaa muistaa testata niitä talvella paksujen sukkisten kanssa.

  1. Rhia says:

   Ulrika – Mullakin on yhdet caprit jotka on jotain polyester-sekotetta, jestas että ne hiostaa kesällä. Syksyllä oon muutaman kerran pitäny niitä pitkävartisten saappaiden kanssa. Sillon ei tuu niin jumalattoman hiki niissä. Itseasiassa olen vuosia suunnitellut jostain ohuesta tweedistä tommosia polvihousu- tai caprimallisia housuja joissa tulis lahkeensuusta valkoista pliseerattua brodyyriä :) Näin yhdessä japanilaisessa Gootti-Lolita-lehdessä semmoset.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.