Musical overload

on


Nyt pukkaa nostalgiaa ovista ja ikkunoista. Muistelin teini-ikäni lempi-bändejä ja biisejä. Musiikillisia paloja halloweenista toipumiseen, olkaa hyvät!

Nostalgy is pushing in from all open doors and windows. I was remembering my favourite bands and songs when I was a teenager. Musical bits for you, while recovering from halloween!

I was 13 when “Head over heels” came out.

Jarren musiikki on ehkä tehnyt minuun suurimman vaikutuksen ikinä. Hänen albuminsa Rendez-vous oli ensimmäinen vinyylilevyni jonka ostin (olin silloin 13) ja minulla on se vieläkin levyhyllyssäni. Sen jälkeen olen hankkinut noin kymmenkunta Jarren muutakin levyä.
Onko sinulla vahvaa musiikillista vaikuttajaa?

Jean Michel Jarre is artist who has had the biggest impact on me. His album Rendez-vous was the first vinyl record I ever bought ( I was 13) and I still have it. Since then I have collected about 10 of his albums.
Do you have big influencing idols in music?

4 Comments

  1. mmpl says:

    Hahah..tuletkin kyllä aina mieleen Tears for Fearsista ja varsinkin Jarresta.

    1. Rhia says:

      mmpl – ei oo totta, nythän mä tajusin että kuka sä oot :D mistä sä tänne mun blogiin eksyit? Ompa kiva että löysit tänne! Oon monesti ajatellut että pitäis kaivaa sun yhteystiedot esiin jostain. Ois mukava nähdä joskus. Ja sinä tulet aina mieleen Nina Hagenista ;) Ninankin nerokkuuden oon tajunnu vasta myöhemmin.

  2. mmpl says:

    Tjaah..jos uskoisin sallimukseen niin se olisi tuonut.Mutta koska uskon sattumukseen niin sitä kai syyttäminen?
    Vai kiittäminen?
    Mun yhteystietoja on hieman vaikeampi löytää,pysyn mahdollisimman hankalasti tavoitettavana.
    En siksi että olisin rikollinen tai yhteiskunnan uhka (ai en vai..hahhaa) vaan ihan ammatillisista syistä.
    Nina on styde muija,aina vaan.
    Tears for Fears taas aiheuttaa minulle vastustamatonta halua painaa..mute-näppäintä..edelleen.

    1. Rhia says:

      mmpl – joo eikun mä aattelinkin että jos sun äidin kautta olis saanut :D mutta oli miten oli, kiva että satuit tänne. Jos sua huvittaa jutella enemmänkin niin pistä vaikka sähköpostia tai jos oot facebookissa niin kutsu kaveriksi. Oon siellä Rhia EvilDressmaker :D

Comments are closed.