This is halloween this is halloween… no I mean Making christmas, making christmas!

on


Pitää aloittaa
aikaisin. Joulu alkaa aikaisemmin joka vuosi. Englannissa oli joulutavaraa myynnissä jo syyskuun lopussa. No mekin aloitetaan joulu aikaisin sillä tänään menen vuoden ensimmäisiin pikkujouluihin Nooralle. Koska samalla on myöskin pyhäinpäivä ja hallowee
n, on asuni ehkä hieman normaalista pikkujoulupukeutumisesta poikkeava. Normaalisti en hirveästi asujani analysoi, mutta nyt haluan kertoa mistä sain inspiraation tähän asuun. Vaikka Kingdom of Style-blogin Queen Michellen tyyli on täysin omastani poikkeava, seurailen blogia inspiraatiolähteenä. Queen Michelle kerrostaa ohuenohuita vaatekerroksia uskomattomiksi kokonaisuuksiksi. Oma tyylini on pehmeämpi ja naisellisempi, mutta sujuu se kerrostaminen näilläkin aineksilla. Samalla tämä asu on osa pukeutumislaboratorio-projektiani sillä siihen on käytetty varastojen perukoilta kaiveltuja juttuja joista osaa en ole koskaan käyttänyt. Ainoa uusi vaatekappale on mustasta pilkkupitsistä tehty toppi jonka sain valmiiksi eilen. Kangas ei kuitenkaan ole uusi vaan kuten tavallista, olen jemmannut sitä varastoissani parisen vuotta.

IN ENGLISH
Gotta start
early. Christmas starts earlier every year. In England they already had christmas stuff in shops at the end of september. We are starting christmas early aswell bec
ause today I am going to the first christmas party this year to Noora’s place. Because it is also halloween my outfit is not probably the typical christmas party outfit. Usually I don’t analyse my outfits much, but this time I want to tell you where I got my inspiration for this. Even though the style of Queen Michelle is very different to mine, I follow Kingdom of Style as an inspirational blog. Queen Michelle layers fine sheer clothes into amazing ensebmles. My style is more soft and feminine, but layering works fine with those incredients aswell. At the same time this outfit is part of my Dressing laboratory project because most of the garments I have digged from the furthest corners of my wardrobe and some of them I have never used. Only new item is selfmade black dotted lace top which I finished yesterday. Fabric is not new, I have been saving it for about two years, as usual.

Hallow… Pikkujouluasu / Testi 6
Hallow…Christmasparty outfit / Test 6

Musta alushame – mummun jäämistöistä, kaivettu esiin kesällä 2008
käytetty viimeksi muutama kuukausi sitten
Kerman värinen kokoalushame – mummun jäämistöistä
ensimmäistä kertaa päällä
Pitsisukkikset – HalpaHalli, ostettu syksyllä 2008
käytetty viimeksi talvella 2009
Sukkanauhaliivi – isotädin jäämistöistä vuodelta miekka & kirves
ensimmäistä kertaa päällä
Silkkitoppi – H&M, ostettu ehkä viisi vuotta sitten
käytetty viimeksi muutama viikko sitten
Musta pitsitoppi – itsetehty eilen
ensimmäistä kertaa päällä

Meikki – kesken

Black underskirt – from granny, got it in summer 2008
worn couple months ago
Cream slip – from granny, got it years ago
first time in use
Lace tights – local supermarket, bought autumn 2008
worn winter 2009
Garter belt – from great aunt’s belongings years ago
first time in use
Silk top – H&M, bought about five years ago
worn couple weeks ago
Black lace top – self made yesterday
first time in use
Make up – unfinished


5 kpl hiuspinnejä – Morsiusgallerian alesta 2008
käytetty satunnaisesti silloin tällöin juhlakampauksissa

5 hairpins – from reduction sales of Bridal Gallery in 2008
used occasionally in party hair do’s

Miesten smokkirusetti – kirpputorilta pari viikkoa sitten
käytetty viimeksi toissaviikolla

Rintakoru – Shrewd, Dorking Englanti, syyskuussa 2009
käytetty toissaviikolla

Mens bowtie – flea market couple weeks ago
worn couple weeks ago
Brooch – Shrewd, Dorking England, september 2009
worn couple weeks ago

Happy Halloween everyone!