Monenlaisia tunnustuksia

on


Olen tänään
jumittanut testiasu kakkosessa joten tänään ei ole luvassa asupostausta. Mutta mitä muuta kivaa tässä on ehtinyt tapahtua… no olen ainakin saanut syksyn aikana peräti pari tunnustusta joita en ole ehtinyt blogissani julkaista. Kreativ Blogger-tunnustus tuli Enceltä, kiitos! Se menee näin:


Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa
:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle

Linkitä nämä blogissasi

Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


Olen tehnyt vastaavanlaisia “tätä et vielä tiennyt minusta”-postauksia aiemmin ainakin pari joten älkää ihmetelkö jos vastaukset on samanlaisia. En jaksa selata taaksepäin ja katsoa mitä niihin vastasin.

1. Poistin lopullisesti toissapäivänä napalävistyksen joka on ollut mulla jo kahdeksan vuotta. Se tulehtui yllättäen näin monen vuoden jälkeen joten koin viisaammaksi poistaa sen ja unohtaa koko jutun. Lävistäjä teki pienen mokan sitä tehdessään ja otti mukaan vähän liian paljon nahkaa. En voinut koskaan näinä vuosina vaihtaa lävistyskorua koska en löytänyt koruja joissa olisi riittävän pitkä tappi. Lyhyemmät tapit hiersivät ikävästi.

2. Minulla on laktoosi-intoleranssi. Do I need to say more? Minulla on myös siitepölyallergia, tosin allergiatesti väittää että ei ole. Mutta enköhän itse tiedä paremmin.

3. Vietän syntymäpäivääni samana päivänä kuin Arvo Ylppö, Kata Kärkkäinen, Kelly Osbourne ja Simon le Bon. Eli ihan pian.

4. En pidä vesisateesta. Sateisina päivinä istuisin mieluummin kotona ja hörppisin peiton alla kuumaa kaakaota. Kaikkein eniten vesisateessa inhoan sitä jos jalkani kastuvat. Se on inhottavampaa kuin jos hiukset tai mikä tahansa muu osa kropasta kastuu.

5. Lempi-tv-sarjojani tällä hetkellä ovat: Stargate (kaikki kolme), CSI (kaikki kolme) ja NCIS (Abby on ihana!).

6. Suosikkipelejäni ovat PSP:llä Crash Bandicoot ja PC:llä Seek&Find-tyyppiset pelit (esim. Hercule Poirot: Death on the nile). WOWia vihaan.

7. Olen todella huono matematiikassa, joskin avaruudelliset hahmottamistehtävät sujuvat kohtalaisen hyvin. Ompelijan ammatissa avaruudellinen hahmotuskyky on tärkeä sillä mitäpä muuta ompelija tekee kuin yrittää saada kaksiulotteisesta kaavasta ja kankaasta kolmiulotteisen vaatteen.

Toinen tunnustus
tuli Nooralta jonka mielestä:


Kiitos kovasti siitäkin =) nää tunnustukset piristää päivää aina. En jaa tässä näitä eteenpäin nyt kellekään tietylle sillä ne on kiertäneet jo koko Blogostanian, mutta totean että tsekatkaa noita mun lukulistalla olevia blogeja. Sieltä löytyy monta sellaista jotka kernaasti ansaitsevat kummankin näistä tunnustuksista!

IN ENGLISH
Today I been stuck with my test outfit no 2 so there won’t be any new outfit photos today. But else fun has been going on lately? Well atleast I got two awards this autumn. I got Kreativ blogger-award from Ence, thank you! It goes like this:


When you get this award you need to do these 7 things:

Thank the one that awarded you

Copy and attach the award in your blog

Post link to the blogger who awarded you

Tell 7 things about you, that others don’t know

Award seven other bloggers

Link them in your blog

Tell to these people about the award they just got

I have done similar “this you didn’t know about me”-post before, so don’t be surprised if answers are similar. I can’t be bothered to check back what I posted on those.

1. couple days ago I permanently removed belly button piercing that I’ve had 8 years. It suddenly got infected after all these years so I decided to remove it and just forget about whole thing. Piercer made a bit of a mistake and took too much skin on it. I haven’t been able to change jewelry for it at all because all are too short. I just can’t find banana bell long enough for it. Shorter are rubbing it uncomfortably.

2. I am lactose-intolerant. Do I need to say more? I also have pollen allergy even though allergy test claims that I’m not. But I think I know better myself.

3. I have my birthday on the same day than Simon le Bon, Kelly Osbourne & John Cleese. Very soon it is.

4. I hate rain. On rainy days I’d rather sit home under warm blanket and drink hot chocolate. What I mostly hate about rain is when my feet get wet. That is even more disgusting than when your hair gets wet or any other part of your body.

5. My favourite tv series atm are: Stargate (all three), CSI (all three) & NCIS (I love Abby!).

6. My favourite game on PSP is Crash Bandicoot and on PC are Seek&Find-type games (like Hercule Poirot: Death on the nile). I hate WOW.

7. I suck at mathematics, although I am rather good in solid geometry. As a seamstress it is very important talent because what else does seamstress do than try to create three-dimentional items from two-dimentional patterns and fabric.

Other award came from Noora who thinks that:


Big thank you for that aswell =) these kind of awards always make my day.
I won’t give these awards forward because they have been pretty much all around the Blogosphere alreadym but I have to hint that check the blogs on my favourites. There are many blogs there that deserve both of these!