Ja sama uusintana / Dress rerun

Vapaapäivän kunniaksi puin heti tuoreeltaan uuden mekon. Ystävä A:n vinkistä lähdin pikavisiitille Valkeakoskelle. Tarkemmin sanottuna kaupunginteatterin tarpeistokirppikselle. Muutamia oikein meheviä löytöjä tuli tehtyä mutta niistä lisää myöhemmin. Bongasin kirppikseltä ystävä L:n jonka kanssa poikkesimme vielä pikapikaa Annulin kirppiksellä ja lähistön pihakirppiksellä. Varsin mukavaa ajanvietettä keskelle viikkoa putkahtaneeseen vapaapäivään.

IN ENGLISH
To celebrate the bank holiday I wore my newly revamped dress. I got tip from friend A that there might be something worth visiting in Valkeakoski (neighbour town). So I did quick trip there and found some very nice stuff from local theaters property flea market. I’ll tell you about those finds later. I saw friend L in there and then we did short visits to the local flea market and yard sale nearby. It was nice way to spend your time in sunny day.


Mekko – Sammon kirppis
Neule – Seppälä
Alushame – itse tehty lakanasta ja verhokapasta
Pitsikaulus – kirppis
Laukku – vintage-harrastajan pihakirppis
Kengät – H&M

Dress – thrifted
Knitted shrug – Seppälä
Petticoat – selfmade from bedlinen and curtain
Lace collar – thrifted
Bag – vintage collectors yard sale
Shoes – H&M

2 Comments

  1. salka says:

    Mekko on hieno, siinä on ihanan freesit värit!

    1. Rhia says:

      salka – Niin on, juuri kesään sopivan raikkaat. Tämä taitaa olla ensimmäinen ruudullinen vaate mulla vuosiin.

Comments are closed.