Puuterisävyjä & maalitahroja / Powdershades & painstains

Olen yrittänyt piristää vaatekaappiani reippaammilla väreillä mutta en tunnu pääsevän eroon puuterisista sävyistä. Viikolla löysin kirppikseltä tunikan joka on alunperin Elloksen Sara Kelly-mallistoa. Tuunasin sen romanttisin vintage-pitsein mutta se ei muuta sitä faktaa että pusero on varsin puuterinen. Minä nyt vaan satun pitämään puuterisista pastellisävyistä, okei. Tunikan kanssa sopivat mainiosti jo kertaalleen remontti-vaatteeksi päätyneet itsetehdyt farkut. Maalitahraiset ja kulahtaneet farkut näyttävät taas raikkailta maattuaan käyttämättöminä yli vuoden. Jälleen kerran nousen trendi-junaan aika paljon myöhässä mutta omat maalitahrani ovat sentään aitoja (joskin aika pieniä ja huomaamattomia).

IN ENGLISH
I have tried to lift the spirit of my wardrobe with brighter colours but I just don’t seem to get rid of powdery tones. During past week I found this Ellos Sara Kelly-collection tunic from flea market. I revamped it with romantic vintage lace, but that doesn’t change the fact that it is rather powdery. I just happen to like powder and pastel shades, okay. My selfmade jeans go nicely with the tunic. I already put the in my “renovation clothing” pile once (“renovation clothes” mean stuff that you don’t want to wear everyday but can put them on if doing cleaning or painting or renovating etc). After lying in the closet over a year without using, they now seem fresh again, wornout, paintstains and all. Once again I get onboard the trend train very late but atleast my paintstains are genuine (although very small).


Tunika ennen tuunausta. Kuva Ellos./
Tunic before revamping. Pic Ellos.


Viimasta huolimatta rohkenin kääriä lahkeet
(aurinko paistaa, on siis kesä perhana vieköön.) /
Despite of harsh wind I rolled up my jeans
(sun is shining, so it’s summer damn it.)

2 Comments Add yours

  1. Nina says:

    Kiva muutos! Tykkäsin mekosta myös alkuperäisessä kuosissaan mutta nyt siitä tuli persoonallisempi.

    1. Rhia says:

      Nina – Minäkin tykkäsin alkuperäisestä mutta pääntie oli (Elloksen lattarintaisesta mallikuvasta poiketen) varsin antelias joten oli tehtävä jotakin. Pitsi pienentää pääntietä juuri sopivasti niin että rintavarustus ei ole ihan “tarjottimella”. Pidän siitä että pitsin ansiosta tunikan tyyli on asustuksesta riippuen joko moderni tai himpan verran edwardiaaniseen tyyliin taittuva.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.