Liontamer Evil Dressmaker


Taas on
yksi burleski-ilta saatu päätökseen. Näin alkupaloina saatte nauttia asustani joka isännän mielestä oli hieman “over the top” mutta tuomariston mielestä “Illan rohkein asu”. Tällä varustuksella voitin siis palkinnoksi tasselit. Mahtavaa! Asun suunnittelin jo alkuvuodesta, mutta koska jotkin asiat vain ottavat oman aikansa niin asu valmistui juuri parahiksi Circus meets Burlesque-bileisiin. Lisää kuvia tapahtumasta tulossa myöhemmin. Nyt nukkumaan että jaksaa taas huomenna =)

IN ENGLISH
Again one
more lovely burlesque-evening is over. For starters you get to see my outfit. According to my boyfriend it was a bit over the top, but jury of the event thought it was “The boldest outfit of the evening”. So with this look I won tassels. Magnificent! I designed this outfit already earlier this year, but because some things take their time I was able to finish it just in time for the Circus meets Burlesque-party. More pictures of the event coming later. Now off to bed =)

Leijonia kesyttävä Evil Dressmaker
Lion
tamer Evil Dressmaker