Vierailevia tähtiä perämetsien Pajutilalla

on


Mikä ihme
siinä on että kun kesäloma lähestyy alkuaan ja yrittää saa
da kaikki keskeneräiset asiakastyöt valmiiksi ennen lomaa niin kaikki haluavat juuri silloin sinun tekevän heille kolmet housut, kymmenen toppia, kolme juhlapukua, korjaavan vetoketjuja, kaventavan puseroita, fiksaavan kasseja, suunnittelevan, kaavoittavan ja ompelevan unelmien hääpuvun tai pari, 50-henkisen kuoron esiintymisasut, uuden puvuston ja nikkaroivan sille sopivan vaatekaapinkin vielä päälle. Jaa minäkö muka liioittelen? No ehkä ihan vähän, mutta ei viikossa sentään ihan kaikkea ehdi, päivässä kun vielä toistaiseksi on vain rajallinen määrä tunteja joista aion todellakin käyttää muutaman jopa niinkin yliarvostettuun puuhaan kuin nukkumiseen. Okei, se riittäköön kitinästä tälle päivää.

Iltapäivällä kokoonnuimme jälleen bloggari-porukalla yhteen. Olin suostutellut porukan vierailemaan Marjamäen Pajutilalle. Olen varma että kyytiläiseni eivät olleet koko matkan aikana kartalla sillä ajelutin heitä piruuttani pitkin korpia =P Eniveis, kuvat kertokoot puolestaan.

IN ENGLISH
What is the matter with people? When summer holiday is about to start everybody wants you: to make three pairs of trousers, 10 tops, 3 gowns, to repair zippers, to make intakes on blouses, to fix bags, to design, draw patterns and sew wedding dress of dreams, stage costumes for choir of 50 people, to create new wardrobe and closet to match for it. You think I’m exaggerating? Well, maybe just a little bit. But you can’t do miracles within a week and there is only certain amount of hours per day. And I intend to use some of those for sleeping. Ok, that’s enough of whine for today.

In the afternoon me and some other bloggers got together. I lured them to visit in Marjamäki Willow Farm. I am pretty sure that people in my car didn’t have any clue where I was taking them because I was driving around just for the hell of it =P Anyway, pictures can tell the tale.

Toppi / Top – Ellos
Huivi – mummun vanha / Scarf – granny’s old
Hame / Skirt – by me
Kengät – maalatut kirppiskengät / Shoes – DIY painted thrifted shoes
Hopeakorvikset / Silver earrings – by me

Rieppa, Molly Moll & Maria

Tiiti & Hansu

Vieraileva tähti /
Star of the evening