Etikkasipsejä ja dajm-kakkua

on


Tuli taas
todistettua että ilo ilman viinaa ei ole teeskentelyä. Tai jos on, niin siinä tapauksessa nämä neitokaiset on hiton hyviä näyttelijöitä. Tamperelais-bloggarien tapaamiset alkavat muodostua jo viikottaiseksi tavaksi. Eilen kohtasimme tuulisella Pyynikillä, näkötornin kuuluisassa kahvilassa, joka jo vuosia on ollut yksi suosikkikahviloistani Tampereella. Sinne raahaan väkipakolla kaikki muualta tulevat vieraanikin. Tälläkin kertaa joukkossa oli ensikertalaisia sillä Maria ja Kati eivät vielä olleet kertaakaan käyneet maistamassa herkullisia munkkeja. Näiden munkki-neitsyeiden lisäksi viluisessa seurueessamme värjöttelivät vielä Noora ja pikavisiitin suorittanut Petra. Jottei sokerinhuuruinen tapaaminen hyytyisi ihan alkuunsa kylmään tuuleen päätimme siirtyä jatkoille Nooran kämpille. Siellä ainakin olisi lämmintä ja vessa.

Pikaisen kauppareisun jälkeen patongit uuniin ja etikkaiset sipsipussit auki. Tätä englantilaista herkkua saa Tampereelta Punnitse ja säästä-kaupoista. Makuja on muitakin mutta Salt&Vinegar on ehdoton suosikkini. Ja pakko todeta että Estrellan versio Salt&Vinegarista on huomattavasti laimeampi joskin kelpo hätävara silloin kun alkuperäistä ei ole saatavilla. Ikävä kyllä kenenkään ensimaku-ilmettä ei tullut ikuistetuksi kameraan, mutta ainakin Nooralla se oli kuulema näkemisen arvoinen. Alkupalojen jälkeen lämpimät patongit ja lentävä dajm-kakku hupenivat parempiin suihin valonnopeudella. Marian mainitsemasta sikailusta todistavat ainakin emännän Viivi&Wagner-lasit. Kivaa taisi olla muutenkin sillä kotiin päästyäni posket olivat hellinä nauramisesta. Kiitos taas te ihanat ihmiset =)

IN ENGLISH
It is proven again that you can have fun also without alcohol. Or if not then these ladies are damn good in acting. Tampere-bloggers meetings have become pretty regular. Yesterday we met in windy Pyynikki, at the sightseeing tower café. For years it has been one of my favourite cafés in Tampere. If you come to Tampere, I will surely drag you there =) This time also we had two newbies, because Maria and Kati had never tasted their lovely donuts before. Other bloggers that joined us were Noora and just briefly Petra. To keep our sugar rush going we decided to continue at Noora’s home. Atleast there was warm.

After quick shopping we managed to put some baguettes in oven and open vinegarry crispbags. This english delicassy is available here in Tampere in only three shops. My favourite flavour is definetly Salt&Vinegar. To bad we didn’t get any first-taste expressions caught on camera. But they were worth of seeing. After these starters we made warm baguettes and flying chocolate-cake disappear at the speed of light. I think we had good time atleast based on the numb feeling on my cheeks after laughing. Thank you so much you lovely people =)

Marialta lainatut kuvat tällä lisenssillä. Kiitti Maria =)
Photos borrowed from Maria with this licence. Thanks =)
Kylmässä värjöttelyä Pyynikillä
Shivering cold at Pyynikki

Tämän kuvan otti Nooran ihku isäntä Rhian kameralla =)
This photo was taken by Noora’s hubby with my cam =)

Sikailua Viivi&Wagner-lasein.
Beeing piggy with Viivi&Wagner-glasses.
Viivi&Wagner is finnish cartoon about relationship
between woman and a pig.

I do love these crisps!
Photo by Maria

Lentävä kakku (en kommentoi =)
Flying cake
(no comments =)
Photo by Maria

“Karmaiseva tragedia bloggari-bileissä.
Nainen kuristi suositun muotibloggarin.”

“Horrible tragedy in blogger’s party.
Woman strangled famous fashion blogger.”

Aina töissä!
Always at work!
Photo by Maria

Päivän asut / Outfits of the day

Rhia:
Valuva toppi & farkut – itse tehty
Alla oleva tiukka toppi – Jacqueline de Young
Panama-hattu & röyhelökaulus – kirppis

Draped top & jeans – self made
Tight top underneath – Jacqueline de Young
Panama hat & ruffle collar – thrifted

Both photos by Maria

Noora

Maria:
Tunika – Nanso
Vyö – GinaTricot

Tunic – Nanso
Belt – GinaTricot

Kati:
Mekko – Seppälä

Dress – Seppälä

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.