1/12-22 Joulukalenteri / Christmas calendar

Helei! Se on taas joulukalenterin aika. Parisen viikkoa sitten pyysin lukijoilta toiveita postausten suhteen. Jonkin verran ehdotuksia tulikin. Luvassa on taas monenmoista, monipuolista sisältöä, mutta pyöräytetään kalenteri käyntiin tällaisella pienellä uutisluontoisella asialla.

Kävin viime viikonloppuna hakemassa joulufiilistä Parolan Aseman joulumyyjäisistä ja paikallisilta joulumyyjäisiltä. Parolassa kävin ihan vain asiakkaana kaverin kanssa pyörimässä ja ihastelemassa ihania käsitöitä ja muita juttuja. Olin niin tohkeissani kaikesta että en muistanut ottaa edes yhden yhtä kuvaa. Voin kuitenkin näyttää mitä tuli itse hankittua: paperisäkin ja naulakon tappeja, hyasintin ja savimaalia. Erityisesti viehätyin Parolan Aseman Katjan tekemistä messinkisistä lehdykkäkoristeista, mutta niitä en tällä kertaa raaskinut ostaa.

Paikallisessa joulumyyjäistapahtumassa olin itse myyjänä. Alan vähitellen saada taas kiinni omasta työinnosta ja sain aikaiseksi joitakin myytäviä tuotteita. Oman yrityksen uusi toimintasuunnitelma alkaa hahmottua myös. Haaveena on perustaa kotimme kuistille pieni kuistiputiikki, joka myy vanhan talon henkeen sopivia, valmistamiani tuotteita. Fyysistä kuistiputiikkia tukemaan tulee jossakin vaiheessa verkkokauppa, mutta ennen sitä voit tilata tuotteita lähettämällä minulle sähköpostia. Verkkokaupan valikoiman näet tällä hetkellä Kuistiputiikki-alasivulta. Sinne pääsee blogisivun yläreunassa näkyvästä valikosta. Tilauksen tekeminen onnistuu lähettämällä minulle sähköpostia. Muut ohjeet löydät Kuistiputiikin sivulta.

Hiya! It is again the time of Christmas calendar. Couple weeks ago I asked requests for posts from my readers. I did get some suggestions. There will be again, lots of different varieties of content, but let’s launch the calendar with news.

Last weekend I went to draw in some seasonal athmosphere from Parola Station Christmas fair and our local Christmas fair. In Parola I was as a customer with my friend. There was so much people there and lovely sellers with all sorts of things to sell from soaps and candles to signs, pottery, postcards, glassbaubles and so on. Amazing stuff! I was so much in awe, that I didn’t even take any photos. However I can show you what I bought: paper sack and coat hanger pegs, hyacinth and clay paint. I fell in love with brass leaf branches by Katja from Parola Station, however they were slightly out of my budget this time.

At our local Christmas fair I was seller myself. I am slowly getting back on track with my business and have been able to make some products. My dream is to open small Lobby Shop in our home, selling products made by me, suited to the atmoshpere of our old house. Supporting the actual shop, will be also online shop at some point, but before that you can order products by sending me email. You can find the currect selection on the Kuistiputiikki-sub page. Unfortunately international shipping is not available at the moment, however that depends little bit on which country you are in, so feel free to send email and ask about that option.

Parolan Asemalta saa hauskasti muotoiltuja naulakon tappeja. /
Parola Station sells charming coat hanger pegs.
Hyasintti kivassa pikku pikarissa. /
Hyacinth in lovely little cup.
Savimestareilta ekologista ja hengittävää savimaalia valmistusohjeineen. Suvekaa nauratti kun kerroin etten tiedä vielä minne tätä aion laittaa. Mutta hyvä olla valmiina varastossa kun inspis iskee./
Savimestarit sells ecological clay paint with instructions. Suveka found it amusing when I said that I don’t know yet whatI am going to need this for. But it’s good to be prepared when the inspiration hits.

2 Comments Add yours

  1. Hehkuvainen says:

    Onpa hieno nimi tuo Kuistiputiikki! Ovelan näköisiä nuo irtotaskut.

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Kiitos! Irtotaskut on hauskoja. Pitäisi tehdä niitä lisää erilaisia kirjottuja versioita.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.