Kadonnut ja löytynyt / Lost and found

Uskotteko jos sanon että ihmeitä tapahtuu? Minä alan uskoa että niitä tapahtuu. Vuosikymmeniä olen etsinyt paria korvikselle jonka onnistuin hukkaamaan teini-ikäisenä ruotsinlaivalla. Postasin siitä jopa blogiin kauan sitten. Ja arvatkaas mitä! Pari on vihdoinkin löytynyt. Olen niin iloinen. Valitettavasti parista puuttui korviksen koukku, mutta näppäränä askartelin hopealangasta itse sellaisen. Nyt voin taas vuosien jälkeen käyttää näitä lempparikorviksiani. Suuret kiitokset Facebookin Parittomat korvikset-ryhmälle, sekä tietysti Kirsille joka ystävällisesti minulle tämän korvaavan yksilön lähetti. Ajatelkaa miten huikeeta!

Would you believe if I told you that miracles happen? I am starting to believe they do. Decades I have been looking for replacement pair for an earring I lost as a teenager on a party ferry. I even posted about it in the blog long time ago. And guess what! I finally have found a pair. I am so happy. Unfortunately the hook was missing, but I was able to make new one with silver wire myself. Now I am able to use my favourite pair of earrings again. Huge thanks to local missing earring-group on Facebook, and of course to Kirsi who sent me this missing piece. How awesome is this, huh!

4 Comments Add yours

 1. Metsäntyttö says:

  Vau, olipa hienoa että nyt näin pitkän ajan jälkeen sait sille parin! Mullakin on pariton korvis. Sain isältä 18 v. synttärilahjaksi tappikorvikset joissa punainen kivi. Niitten korvisten takia otin reiät. Mutta sitten joskus, ilmeisesti koiran kanssa touhutessa, se toinen hävisi. Siitäkin jo lähes 40 v. aikaa. Jos minä vielä saisin parin korvikselle, en itse enää käyttäisi, koska reiät olleet ummessa jo kauan. Mutta nuoremmat meillä tykkäisivät varmasti. Joskus olen leikitellyt ajatuksella, että teettäisi sen puuttuvan, mutta rahareikiä on muitakin ihan riittävästi.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Joo, kyllä tää aika uskomatonta oli saada pari näin pitkän ajan jälkeen. Facebookissa on tuo ryhmä Parittomat korvikset. Siellä kannattaa kokeilla onneaan, vaikka kyllä minullakin siellä kesti kuutisen vuotta ennenkuin tärppäsi.

 2. Mira says:

  Uskomatonta mutta superihanaa, että uupuva pari löytyi ja vielä näin pitkän ajan jälkeen! Upeat korvikset – miltä vuosikymmeneltä ne mahtavat olla peräisin?

  1. Rhia says:

   Mira – Eikös vain olekin! Arvelisin että nämä ovat ehkä 60-70-lukujen taitteesta, tuskin sen vanhemmat, vaikka tyylin puolesta voisivat kyllä olla vanhemmatkin.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.