Move it, move it, move it!

on


Kuka muistaa 90-luvun Poliisiopisto-leffat? Minä muistan! Vieläkin mua huvittaa tuo väkinäisesti keksityn otsikon huudahdus kyseisestä leffasta. Tiedän, olen surkea!

Olen luultavasti kyllästyttänyt ja hätistänyt pois useimmat blogini lukijat remontti- ja muuttopostauksilla. Ei se mitään sillä tässä tulee vielä yksi. Mutta itseppä pyysitte ottamaan paljon valokuvia, joten saatte sitä mitä tilasitte. Sunnuntaina varsinaisen muuttopäivän päätteeksi työtilassa näytti tältä. Eikä tässä ole vielä edes kaikki, sillä jatkoin muuttamista vielä koko maanantain, joten itseasiassa tavaraa on vielä enemmän kuin näissä kuvissa. Pari päivää olen nyt yrittänyt heiman järjestellä sekasotkua mutta se on hankalaa sillä en tietenkään omista lainkaan kirjahyllyjä tai kaappeja. Hormin päällä seisova kaappi ei ole käytettävissä sillä se vaatii ensin perusteellisen puhdistuksen, korjauksen ja maalauksen. No eipä hätää, menin kierrätyskeskukseen katsomaan mitä heillä oli tarjolla. Ajattelin tietysti että koska minulla on ylimääräinen sohva voisin vaihtaa sen johonkin pieneen kaappiin. Taisin olla sekaisin. Suureksi riemastuksekseni sain kuulla että kierrätyskeskus ottaa vastaan vain priimakunnossa olevia sohvia (jollainen oma sohvani tietenkään ei ole koska se on 50-luvulta ja siinä on yhdessä kulmassa pikkiriikkinen reikä). En olisikaan halunnut päästä sohvastani eroon. Ihan mielelläni pidän sen täällä nurkissa pyörimässä etenkin kun muuttolaatikoista ei ole yhtään vaivaa eikä pieni kaksiomme ole yhtään ahdettu täyteen kahden asunnon huonekaluja. Paskiaiset!


IN ENGLISH
Who remembers Police Academy-movies from 90’s. I do! I’m still amused by that title-yel from those movies. I know, I’m pathetic.

I propably have bored and chased away most of my readers with renovation- and moving posts. That’s ok because here comes one more. But you asked lots of photos so that’s what you get. This is how work space looked after sunday. And that’s not even all, because I continued movig whole monday. So actually there is even more stuff around than in these photos. Now I have tried to arrange it a bit but that is rather difficult when I don’t have any book shelves of proper cabinets. But not to worry. I went to recycling center to see what they got to offer and thought that I could exchange one leftover sofa for small cabinet. I must have been out of my mind. Surprise surprise, turns out that recycling center accepts nowadays only pristine items (which ofcourse my old sofa is not, because it is from 50’s and it has tiny hole in one corner). I never really wanted to get rid of my sofa anyway. I just love to keep it lying around here especially when our small home is not full of moving boxes and furniture from two separate apartments. Bastards!