9.12.18 Yllätyslahja / Surprise gift

on

Joulu saapui etukäteen. Sain nimittäin postitse yllätyslahjan. Olin aivan älyttömän iloinen tällaisesta yllättäen saadusta etukäteisjoululahjasta. Olen nimittäin halunnut testata näitä kulmikkaita neulepuikkoja siitä asti kun näin yhdellä kaverilla tällaiset. Eräässä Facebook-ryhmässä yksi käsityöharrastaja oli vahingossa tilannut itselleen kahdet neulepuikot. Hän muisti, että olen joskus maininnut nämä ja halusi ilahduttaa minua lähettämällä ne ylimääräiset minulle. Kaivoin jo neulelankoja esiin. Saapa nähdä mitä näistä syntyy! Jos nämä ovat niin hyvät kuin luulen niin joudun ehkä vaihtamaan kaikki neulepuikkoni kulmikkaisiin.

Christmas arrived early. I received a surprise package. I was super happy to receive this kind of pre-christmas present. I have wanted to try these cubic knitting needles since I saw one of my friends using these. In one Facebook group a knitter ordered two sets of these cubic knitting needles for herself, by accident. She remembered that I had mentioned these needles before and wanted to send that extra set to me as a surprise gift. I already dug out my yarn stash. We will see what will come of these! If these cubic ones are as good as I think they might be, I might have to change all my knitting needles into these.

4 Comments

  1. Hehkuvainen says:

    No enpä ole ennen nähnyt kulmikkaita puikkoja. Mitä etua näissä pitäisi olla pyöreisiin nähden (eli miksi vaihtaisit pyöreät kulmikkaisiin)?

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Nämä ovat kuulemma käsille lempeämmät. Näistä saa helpommin ja kevyemmin otteen. Ei tarvitse puristaa niin kovaa kuin pyöreitä puikkoja. Mulla on ikävä tapa puristaa aika lujaa neuloessa. Kädet tulee kipeiksi jos pitkään neulon. Mutta pian näen että onko eroa kun testaan itse.

  2. Metsäntyttö says:

    Olin kysymäisilläni saman kysymyksen, mutta tuossahan se vastaus siihen yllä jo onkin. Ihania lankoja näkyy sulla tuossa kuvassa myös olevan:)

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Lueskelin vielä vähän noista kulmikkaista puikoista ja niitä kokeilleet tuntuvat olevan myös sitä mieltä että niillä saa tasaisempaa jälkeä. Esim oikean ja nurjan silmukan erilainen tiukkuus saattaa eliminoitua näillä. Neuleesta tulee myös muuten vähän tiukempi joten monet ovat suositelleet että kulmikkaista puikoista kannattaa ottaa yhden koon paksumpi puikko kuin mitä käyttäisi pyöreistä. En ole vielä ehtinyt testaamaan mutta ehkäpä joulunpyhinä on aikaa.

Comments are closed.