24/12 Jouluntoivotus / Christmas Greetings

Joulukalenterin viimeinen luukku on tuttuun tapaan omistettu hyvän joulun toivotuksille. Pitkästä aikaa aattona on lunta ja pakkasta myös täällä etelämmässä. Se tekee minulle jouluisan mielen. Haluan toivottaa lukijoilleni hyvää joulua, yulea, pyhää, viikonloppua, mitä ikinä se sitten teille merkitseekin!

Last door on my Christmas calendar is just for greetings, as it always is. For a change we actually have snow and below zero temperatures for Crhistmas, even in south of Finland. That gives me Christmas mood. I am wishing to all my readers Merry Christmas, Yule, Samhain, Happy holidays, Good weekend or what ever it means to you!

31 people like this post.

Comments (2)

MariaSDecember 24th, 2017 at 14:24

Kiitos! Rauhallista joulua myös teille kaikille!

RhiaDecember 25th, 2017 at 19:37

MariaS – Kiitos!

Jätä toki viesti / Leave a comment

Your comment. By filling this comment form and user information you accept the use of cookies