24/12 Jouluntoivotus / Christmas Greetings

on

Joulukalenterin viimeinen luukku on tuttuun tapaan omistettu hyvän joulun toivotuksille. Pitkästä aikaa aattona on lunta ja pakkasta myös täällä etelämmässä. Se tekee minulle jouluisan mielen. Haluan toivottaa lukijoilleni hyvää joulua, yulea, pyhää, viikonloppua, mitä ikinä se sitten teille merkitseekin!

Last door on my Christmas calendar is just for greetings, as it always is. For a change we actually have snow and below zero temperatures for Crhistmas, even in south of Finland. That gives me Christmas mood. I am wishing to all my readers Merry Christmas, Yule, Samhain, Happy holidays, Good weekend or what ever it means to you!

2 Comments

  1. MariaS says:

    Kiitos! Rauhallista joulua myös teille kaikille!

    1. Rhia says:

      MariaS – Kiitos!

Comments are closed.