From France with love

on


Ei mulla
oikeasti mitään asiaa. Halusin vaan esitellä tän photoshoppauksen. Eikä se oo ees kokonaan mun omaa tuotantoa. Härskisti käytin automaattista toimintoa jonka ryöväsin täältä. Viimeistelin sen toki ihan omilla keksinnöillä: omistus-kirjoituksella, värinsäädöllä, p
arilla naarmulla ja repeämällä.
Ei mulla muuta, moi.


IN ENGLISH
Actually I didn’t have anything to say. I just wanted to show you this photoshopping of mine. And its not even mine completely. I used automated action that I got from here. Well, I finnished it with my own stuff: signature, colour adjustments, couple scratches and tears.

Thats all, bye.



8 Comments

  1. Vilma says:

    Oo wau, onpa hieno! Rusoposketkin ihan väritettyjen mustavalkoleffojen (mikä-se-oikea-termi-nyt-olikaan) tyyliin. :) Kiitos linkistä, pitää kokeilla itekin.

  2. Rhia says:

    Vilma: ole hyvä, tosin en tiedä oliko tuossa automaatissa joku vika kun en saanut sitä viimeistä osiota kunnolla toimimaan, tai ehkä en vaan osaa =D
    Automaatti tekee siis seepia-sävyn, vanhennuksen, varjon ja taivutuksen. Itse tein naarmut, reunoista puuttuvat palat, poskien ja huulten rusotukset sekä tekstin.
    Noita automaattisia action-juttuja löytyy netistä paljon muitakin.

  3. Outsa Pop says:

    Wauwauwau :D Vähänkö tekee kuviin eloa.

  4. Rhia says:

    OutsaPop: niin tekee, platkut digikuvat saa heti eloa =) muutenkin tykkään siitä että kuvassa on semmosta kulumisen jälkeä, että se ei ole niin kliininen ja koskematon.

  5. nuvonova says:

    That’s wonderful!!

    ..now, lets see you as a flapper!

  6. Rhia says:

    nuvonova: OK, I put that on my things-to-do-list =)

  7. Nadine says:

    Nice work – looks really good.

  8. Rhia says:

    Nadine: thanks, there will be more similar photos later =)

Comments are closed.