Putkimiestä etsitään…

on


*** Alkuun varoituksen sana
. Tämä postaus sisältää alastomuutta.***
*** Warning! This post includes nudity.***

Onko tänään muka keskiviikko? En usko! Aamulla tuntui maanantailta. Väsytti niin hitosti enkä meinannut päästä sängystä ylös. No pääsimme kuitenkin jotenkuten
ulos pakkaseen ja töihin. Tai no itse lähinnä lorvin koko päivän ja värjäsin tukkaa. Yritin vältellä töitä siivoamalla vaatekaappia. Siinä vaiheessa on asiat huonosti jos meikäläinen siivoaa töidenvälttelytarkoituksessa. Ei isännälläkään kuulemma töissä kovin kiirettä pitänyt. Pää on nyt siis uudessa kuosissa myös värin suhteen, siitä kuvia tuonnempana. Vannon että en tästä lähtien enää ikinä värjää hiuksiani omassa kämpässäni. Siellä kun on nähkääs putkistossa pikku pikku vika. Jos ammeeseen tai lavuaariin päästää vettä kovalla voimalla niin että tulppa ei ole paikallaan tulee vesi laittiakaivosta ylös lattialle. Ja siis sitä todellakin tulvii, suorastaan pulppuaa. Huoltomies on käynyt siivoamassa viemärin jo useita kertoja kuluneen kahden vuoden aikana jonka olen asunnossa asunut. Mutta ei sekään asiaa juuri auta. Ja sepä vasta onkin sitten ihanata kun mustalla hiusvärillä värjätty vesi nousee niin että sitä on lattialla seinästä seinään. Onneksi kylppärissäni on sentään kaksi ovea sillä nouseva vesi onnistui saartamaan mut nurkkaan mustaa vettä valuvine hiuksineni. Sain keploteltua itseni ulos toisesta ovesta, riisuin sukkahousut ja housut ja pesin siinä sitten samalla kylppärin lattian puoliksi huuhdeltu hiusväri päässä. Talossa on tehty putkiremontti noin kuutisen vuotta sitten. Kysynpähän vaan että millainen putkiremontti jos vesi nousee joka kerta lattialle kun käyt suihkussa? Kylpyä on ammeessa ihan turha edes haaveilla ottavansa sillä ammeen tyhjentäminen kestää puolisen tuntia jos haluaa että kylppärin matto ei ole ihan litimärkä joka kerta.

Koska pikkuhiljaa joulun ja uudenvuoden jäljiltä palaillaan normaaliin arkirytmiin ajattelin esitellä teille jotain mikä tehokkaasti rytmittää elämääni: kalenterin. Olen aina pitänyt art decosta ja art nouveausta. Nykyinen kalenteri edustaakin oikein hyvin art nouveauta, joskin unelmien täyttymys olisi ollut kimalteella koristeltu Alphonse Muchan kalenteri. Tyydyn nyt tähän kuitenkin tällä kertaa. Kuvista ehkä tutuin on tuo kannen kissakuva, muut tuntemattomampia julisteita ja mainoksia.

Tokihan kunnon art nouveau-kalenterissa pitää aina
yksi puolialaston tyttö olla…

/ In every proper art nouveau calendar must have one
half naked lady…


… tai pari…
/ … or two…



Käytätkö kalenteria ja jos käytät niin millaista?

IN ENGLISH
Today can’t be wednesday! It felt like monday when I woke up. So I decided to spend lazy day and dye my hair. I also tried to avoid my work by cleaning my wardrobe. Things are really going wrong if I clean to avoid work! But I swear I will never ever again dye my hair in my apartment. There is tiny little flaw in plumming. If you let the water pour down hard to drain it doesn’t stay there but it comes back up on the floor. Maintenance people have tried to clean the pipes but it doesn’t help at all. So if you want to take shower be prepaired that floor is flooded. You can’t even think about taking a bath, because emptying the tub takes about half an hour if you don’t want to get your bathroom carpet soaking wet.
It is especially nice when you have this black water from hairdye all over your bathroom floor. Flood managed to trap me into one corner, but fortunately there is two doors in my bathroom. So I managed to escape through other door, took off my tights and trousers and then washed the bathroom floor, half rinsed hair dye on my head.

Because after christmas and new years we are finally returning to normal schedule I will show you something that keeps me in schedule: my new planner. I have always liked art deco and art nouveau. This calendar represents fine art nouveau, though glimmering Alphonse Mucha-calendar would have been ultimate perfection.

Do you use calendar or planner and what kind?

15 Comments

  1. Midinetti says:

    Ziiz hyi mikä perverssi kalenteri!11 No ei nyt sentään ;D.

    Päinvastoin tosi ihana, tykkäilen myös tuosta tyylistä kovasti. Mulla on kaksi kalenteria joita vaihtelen, yliopiston ja miehen inssiliiton omat. Kirjaan niihin ylös kaiken. Käytännössä tämä ei kuitenkaan auta mitään, sillä valtaosan vuodesta olen autuaan tietämätön koko kapineen olemassaolosta ja turailen ja myöhästelen jatkuvasti ja kaikesta. Jei.

  2. Shandi says:

    Tänään oli ihan selvää maanantai-oireilua havaittavissa täälläkin päin. Syytän siitä loppiaista.

    Meidän edellinen asunto oli ihan uudessa kerrostalossa. Muutama kuukausi ennen muuttoamme talon alakerrassa sattui vesivahinko, jossa koko talon (ja ehkä jopa koko korttelin) viemäriveden tulivat yhteen asuntoon. Kaikki jostui siitä, että putkistoa rakennettaessa, joka oli asentanut yhden mutkan väärinpäin. Eli rekkulaa vaan remontin tekijöille :D

  3. Nadine says:

    What a great planer! I wish I had a similar one!

  4. BettyBottom says:

    Mahtava kalenteri! Täytyypä mennö kattelemaan taas vaihteeksi omaa Euro Deco kirjaa… Kelpais mullekin, mutta yliopiston allakkaan on tyytyminen. Jos haluan muistaa synttärit, tapahtumat ja muut tärkeet asiat mun on pakko kirjottaa ne ylös kalenteriin. Ongelma sinänsä on sitten se, että unohan kattoa sitä kalenteria että muistasin niitä asioita… :)

  5. Peppiina says:

    Upea kalenteri minunkin mielestäni. Oma kalenteri on tylsästi tylsässä puhelimessani, mutta se on kätsy päivittää läppäreiden kalentereiden kanssa. Paljolta jää paitsi :) Toivottavasti saan lohdutukseksi Akateemisen alennusmyynnistä oman Art deco -kirjani…. :)

  6. Rhia says:

    Midinetti: juu katos kun mää tykkään vähän pervoilla ja mää tykkään kans alastomista naisista =) oon sillä tavalla kinky!

    Shandi: ahaa, ehkä mun pitääkin sitten ottaa yhteyttä isännöitsijään asian suhteen… ja oikeastaan voisin kysyä ensin naapureilta että onko niillä esim sama ongelma…

    Nadine: it is made by Tushita publishing and you should be able to buy that in Germany aswell if interested =)

    Betty Bottom: mulla on vähän sama ongelma, muistan kyllä kirjottaa ne ylös, mutta en muista lukea sitä kalenteria =D tää on niin tätä

    Peppiina: mulla oli kans kalenteri pelkästään puhelimessani viime vuoden, mutta se on hieman hankalaa kun pitää puhelimessa sopia samalla aikatauluja niin ei se oikein toimi, sitte pyörii kaiken maailman lippusia ja lappusia joita en muista kummiskaan laittaa ylös puhelimeen

  7. a cat of invisible colour says:

    I love the black cat image – I used to have a huge poster of it on my wall when I was doing my undergrad degree, and now I have a small version framed in our living room! :D

    Thank you very much for your lovely comment on my blog, I really appreciate it. :)

    Andrea xx

  8. Rhia says:

    Andrea: thanks for stopping by at my blog =)that cat is propably the most wellknown poster in my planner. I love cats so it suited me nicely.

  9. Mrs Munster says:

    Tuo hiustenvarjays kuulosti melko koomiselta, vaikka tilanne tuskin oikeasti oli sellanen.

    Upeen nakonen kalenteri. Itsella on halpa ja pieni, johon nyt vaan tyovuoroni kirjotan. Muuten elan aika kalenterinattomana. Syntymapaivat unohtuu aina.

  10. Rhia says:

    Mrs Munster: kyllä se kaikenkaikkiaan aika koominen tilanne oli =) siitä olis saanu hienon kohtauksen johonkin hupsuun komediaan jossa sankaritar joutuu aina kaikkiin hassuihin ja outoihin tilanteisiin, meidän perheestä ei semmosia tilanteita puutu =)

  11. Anitta says:

    Ihana kalenteri. Mäkin oon kovasti art decon perään. Ite en kumminkaan tykänny siitä hilekoristellusta Mucha-kalenterista just sen ällön hileen takia. Parempia olisivat olleet kuvat sellaisinaan… Mutta niin ne ei käy maut aina yksiin.

    Oma kalenterini on ihan sellainen yksinkertainen mustakantinen, jossa on arkipäivien kohdalla tunnit kahdeksasta kahdeksaan merkitty. Muuten en pärjää, enkä meinaa pärjätä silleenkään, varsinkin välillä tarvisin ne tunnit kalenteriin merkattuna ihan vuorokauden ympäri ja viikonloppuina myös. Mä kun merkkaan kiireisimmillään kalenteriin senkin, että jossain välissä pitää muistaa nukkuakin. Kalenterista on sekin etu, että voi jälkeenpäin tarkistaa, että mitäs ihmettä teinkään koko toissa viikon. Väliin tuntuu, että mulla ei ole omaa muistia ollenkaan. Ilman kalenteria en tiedä kuka olen, mistä tulossa ja minne menossa. ;)

  12. Rhia says:

    Anitta: ai sellanen kalenteri on oikeasti olemassa? =)))) En tiennyt, haaveilin vaan. Sain kaverilta kerran semmosen pienen paperikassin josssa oli Muchan printti kimalteella koristeltuna ja haaveilin että kun sais tommosen kalenterin =) Mahtavaa, pitää ensivuonna ettiä semmonen käsiin!

    Ehkä sä voisit suunnitella itse itelles kalenterin, nykyään kun tietokoneilla voi tehdä melkein mitä vaan =) saisit semmosen missä ois 24h/vuorokausi.

  13. Ela says:

    Mulla on sama vika kylppärissä. Onneksi selviän sillä, että laitan ammeen tulpan silleen vintalleen siihen reikään. Sillon vettä lorisee sen verran hitaasti, että ei tule tulvaa, mutta ei sentään altaan tyhjennys kestä enempää kuin kymmenen minuuttia.

    Sulla on tyystin erilainen maku kalenterien suhteen kuin mulla. Hieno kalenteri kyllä, mutta parempi sinun suojissa. Minä kyllästyisin koristeellisuuteen liian nopeasti ja saattaisin jopa käyttää sitä jonakin karseana päivänä tikkatauluna.

  14. emily says:

    Hi old friend! I just got your message on MakeupAlley. I too lost your email and am so glad you wrote me! I will email you soon.

    To answer your question, I have a calendar on my phone I use to keep track of things. I also have a paper one as backup when I get a new phone. =)

    I LOVE your blog. It is beautiful! Such style you have ~ you should come to America and apply to a fashion company, or start your own boutique.

  15. Rhia says:

    Ela: juu samaa kikkaa olen käyttänyt, mutta ei sekään aina toimi, etenkin jos viemärissä on yhtään likaa tai hiuksia, korkin joutuu pistään niin pienelle raolle että kestää tosiaan melkeen puoli tuntia tyhjentyä. Mullakin oli aikoinaan hyvin pelkistettyjä kalentereita, mutta kyllästyin kun ne oli niin tylsiä, tämä ei ole tylsä =)

    Emily: so nice to hear from you finally after so many years! Can’t wait to hear more of you.
    You make me blush =) Thank you!

Comments are closed.