Maanalainen armeija iskee jälleen

on


Koska tänään
on sopivasti pyhä, oli eilen otollinen päivä juhlia. Isännän työkaveri juhli tupareitaan ja samalla synttäreitä. Työkiireistä johtuen lähtö oli taas kerran kiireinen eli pikainen vaatteiden vaihto ja vartin meikki.
Sillä, että en ottanut juhla-asusta kuvaa ei tietenkään ollut mitään tekemistä sen kanssa että olen hajamielinen. Syytän tiukkaa aikataulua ja työkiireitä. Työkiireistä voi syyttää aivan kaikkea. Myös flunssaa, liian pieniä kenkiä, pahaa ruokaa ja lumimyräkkää.

Bileistä palattuamme kuitenkin kerkesin ottaa jo hieman nuhraantuneesta meikistä kuvan. Huomatkaa uusi kampaus. Ystäväni K, parturi-kampaaja, ehti vihdoin muotoilla mulle uuden tukan. Haaveilin jostain vähän 20-30-lukujen tyylisestä polkasta. Luulen että lopputulos on parempi kuin hyvä. Johan siitä oli melkein vuosi kun sitä viimeksi on kynitty. Kesäkuussa otin permanentin eikä sille sen jälkeen ole tehty mitään omia räpellyksiäni lukuunottamatta. Syytän tästäkin työkiireitä. Hiukset ovat nyt takaa hieman lyhyemmät kuin sivuilta ja edessä on kevyt otsis joka on nyt kammattu piiloon. Ystävä K oli innokkaalla tuulella ja kiharsi päällimmäiset hiukset joissa ei permanenttia ole jäljellä kuin latvoissa. Tietenkin käytin tätä hyväkseni enkä tehnytkään bileitä varten hiuksille mitään lakan lisäystä kummempaa.

Näytän tuossa aivan huikentelevaiselta, ranskalaiselta maanalaisen armeijan jäseneltä. Sellaiselta joka iskee saksalaisen upseerin vain saadakseen tärkeitä tietoja välitettäväksi eteenpäin pienen kahvilan ullakolla olevalla salaisella radiolähettimellä. Allo Allo!

Baskeri – ilmainen löytö kierrätyshuoneesta / Beret – free find
Kaulakoru & korvikset – itse tehty / Necklace & earrings – selfmade
Pinni – MG:n alekori / Hairpin – weddingshop, sale-basket find

Meikki / Make Up:
Pohja / base – Lumene make up powder
Poskipuna / blush – Estee Lauder Tender Blush, Peach Nuance
Luomiväri / eye shadow – Estee Lauder Tender Blush, Peach Nuance
& Dior Detective Chic-palette (shimmering ivory)

Kulmat / brows – Estee Lauder Eye pencil, Softsmudge brown
Eyeliner – Kanebo 38
Alarajaus / kohl – Kryolan kajal, ivory
Ripset / lashes – Kanebo 38
Huulet / lips – Giordani Gold Gloss Opulence, Golden beige
Huulten ulkorajaus / lips outline – Guerlain make up pencil, Cupidon

Saadakseni kuvan eilisestä asusta piti se lavastaa. Mutta mitä hittoa, ei nuo housut todellakaan ole mitkään legginsit!!! Tavalliset suorat housut ne on. En käsitä miten ne näyttää noin tiukoilta, onkohan ne taas kutistunu kaapissa O_o ? Syytän työkiireitä. Pääsin myös testaamaan vihdoin ja viimein vuosia sitten lahjaksi saamaani kaukolaukaisinta, jossa on aivan liian lyhyt johto. Kirottua! Syytän tästäkin työkiireitä.

Pusero / Blouse – Tesco, Gatwick England
Housut / Trousers – Moda Aukia
Takki / Coat – selfmade
Tumput / Mittens – self knitted


IN ENGLISH
Today is bank holiday so yesterday was a good day to party. We went to bf’s co-workers housewarming party. I didn’t take photo of my outfit before we left but me being absent-minded has nothing to do with it. I blame my busy work schedule. I blame busy work schedule for everything. Also flu, too small shoes, bad food and blizzard.

When we returned home I managed to take photo of my smudged make up atleast. Notice my new hair. Yesterday my friend K finally had time to cut it. I was dreaming about something in the style of 20-30’s. I think result is better than good. It’s been almost year since it was cut last time. I took curles last june. For that I also blame busy work schedule. Now back is shorter than sides and I have light bang that is hidden in that photo. Friend K was enthusiastic and also curled my hair a bit which was nice considering the party we were going.

In the photo I look like member of french resistance. The kind of member who seduces german officer to get information to be sent forward with radio transmitter that is hidden on the attick of small cafe. Allo Allo!

To get photo of the outfit I had to stage it. But hot damn it, those trousers, they are not leggins! I don’t know what happened. They must have shrunk in the wardrobe. I blame busy schedule. And I also finally had the opportunity to test the remote shutter I got for present several years ago. It has way too short lead. Damnation! I blame busy schedule for that aswell.

11 Comments

  1. Outsa Pop says:

    Aivan ihana uusi tukka :D Kateus…

  2. Rhia says:

    OutsaPop: kiva että säkin oot tänne eksyny =) ja kiitos, mäkin tykkäilen kovasti. Meinaan vielä värjätä sen mustaksi tässä joku päivä kun on aikaa.

  3. Idhren says:

    Mahtavat hiukset! Mistä muistuukin mieleen, että pitäisi tälle juurikasvulle taas jotain tehdä >_< Ennenpitkää olen tilanteessa, jossa yksinkertaisesti täytyy otta maantien värisiä raitoja, jotta tukka kestäisi kuosissa eikä juurikasvu näyttäytyisi heti hiusten vähän pituutta venyttäessä ;<

  4. Rhia says:

    Idhren: Kiitos =)tänään ne on jo mustat…

  5. Romulus says:

    Kivat hiukset! Ja musta on hyvä ;)

  6. Shoppaile ilmaiseksi! says:

    Onpa ihunat hiukset!

  7. Rhia says:

    Romulus: kiitos =) sitten vielä kun osaisin laittaa ne samalla lailla kuin kampaaja-ystävä…. mut en mä ikinä saa niitä just sillee…

    Shoppaile ilmaiseksi: tattis =) myöhemmin tulee lisää kuvia myös uuden värin kera.

  8. tiiti says:

    ihana tukka. ja tuo musta suojavärityskö tuli sen putkimiehen kustannuksella :D olen kade, tahdon itekki alkaa polkkaamaan.

  9. Rhia says:

    tiiti: kiitos =) no ei sillä putkimiehellä oikeastaan ole mitään tekemistä hiusvärin kanssa, mulla vaan kyrvähti siinä touhussa niin totaalisesti pinna, se putkisto tekee ihan samaa ilman hiusväriäkin. Polkka rules!

  10. Your hair is amazing! You do look like a French Resistance worker. :)

  11. Rhia says:

    Andrea: and I do even more so when I put the black beret on =)too bad I don’t have gray trench coat… that would have finnished the style

Comments are closed.