Pinkkiä ja ihan vähän myös vihreää

Tänään Pukeudu pinkkiin-päivänä on hyvä puhua vähän muustakin naiseuteen liittyvästä ekologisestakin asiasta. Kotimainen Lunette-kuukuppi nimittäin täyttää tänä syksynä viisi vuotta. Sen kunniaksi Luneten porukka tarjoaa arvottavaksi blogini lukijoiden kesken Lunette-tuotepaketin. Itselleni odottelen saapuvaksi samanlaista tuotepakettia päivänä minä hyvänsä. Voit voittaa paketin omaksesi jättämällä kommenttisi tähän postaukseen.  Osallistumis-aikaa on viikko eli perjantaihin 22.10 klo 24 asti ja voittajan arvon lauantaina 23.10.

Lunetella on muutakin hauskaa tulossa sillä tänään Tampereella järjestetään klo 20 alkaen Lunette-bileet 1barissa, Hämeenkatu 15. Bileisiin on ilmainen sisäänpääsy ja siellä voi mm. nautiskella flair baarimikkojen valmistamia Lunette-drinkkejä.

Onnea arvontaan!

IN ENGLISH
Today is the official Pink Ribbon-day to support finnish breast cancer research. You can spread the awereness of breast cancer very easily, just by wearing something pink today. Wear Pink-day is also perfect time to talk about being a woman and doing it eco-consiously. Finnish Lunette menstrual cup celebrates it’s fifth birthday this autumn and is already sold worldwide. That’s why folks at Lunette are offering give away-product package to my blog readers. Just leave your comment on this post and this gift-package can be yours. Give away is open for one week, till midnight next friday 22.10. I will draw the winner  on saturday 23th.

Lunette also has party tonight in 1bar, Hämeenkatu 15, Tampere,  starting at 8 pm. Entrance is free. Lunette drinks made by flair bartenders will be available for the whole evening.

Good luck!


61 Comments

  1. Riite says:

    Oo, hienoa! Onkin ollut suunnitelmissa ostaa uusi kuppi.

  2. tints says:

    Ooh! Loistava arvonta – I’m in!

    Mutta. Hmm. Lunette-drinkki. Mun mielikuvitukseni lie likainen, sillä en ihan heti uskaltaisi maistaa ;P

  3. Sanski says:

    Hmm, taidanpa osallistua tähän. En nimittäin ole koskaan kokeillut kuukuppia ja suhtaudunkin siihen hieman epäilyksellä. Eihän mikään voi olla siis noin upee ja mahtava että kaikki noita hehkuttaa :D

  4. Ansu says:

    Onnea Lunette ja kiitos sulle ihanasta blogista! Tuollaisen kuukupin maailmanvalloitus olis aivan upea juttu, mikä säästö siinä tuliskaan vuosien varrella! :D Mielenkiintoista olis tutustua lähemmin…

  5. Jossu says:

    Osallistunpas minäkin. Kuukuppi on ehkä yksi maailman parhaista keksinnöistä!

    Tuli Lunette-drinkistä heti mieleen Bloody Mary, haha ;D

  6. I find those Lunette cups so weird and freakishly interesting (OK, now *I* sound super weird and freakish….). Have had it recommended by LOTS of people. Time to try it myself perhaps! :D

    1. Rhia says:

      Riite – sama juttu :) kivaa että Lunette tarjosi tämän mahdollisuuden saada ilmainen tuotepaketti.

      tints – joo, musta se kuulostaa kans vähän epäilyttävälle, mutta pitänee luottaa lunettelaisten arvostelukykyyn :)

      Sanski – mäkin suhtauduin epäilyksellä ennenkuin kokeilin. Ja oon ollu tosi tyytyväinen. Kivempi sitä on käyttää kuin tamponia :)

      Ansu – kiitos mukavasta kommentista, toivottavasti viihdyt jatkossakin. Kuukuppihan ei ole mikään ihan uusi keksintö vaan ensimmäiset on olleet käytössä jo kolkytluvulla mutta silloin se ei ottanut tuulta alleen. Ilmeisesti ne ei olleet kovin mukavia käyttää. Toinen tuleminen oli kuuskytluvun tietämmissä ja silloinkaan menestys ei ollut kovin suurta. Nyt materiaalit on kehittyneet niin paljon että kuppi on sekä hygieeninen että mukava käyttää. Nyt kuppeja onkin eri valmistajilla useitahieman erilaisia. Tätä Luneten kuppia en ole vielä ehtinyt aiemmin kokeilemaan, mutta kohtahan se nähdään miten se toimii :)

      Jossu – Bloody Mary… mielenkiintoinen mielleyhtymä =) jotenkin mä toivon että se drinkki olisi ennemmin joku vaaleanvihreä kuin punainen…

      Ulrika-Igraine – I found menstrual cups weird at first aswell, but then I gathered some guts and ordered one. Have been happy user ever since. This is the first time when I get to try the finnish cup Lunette though.

  7. emminkäinen says:

    Mulla myös uusi lunette ostoslistalla, siksi pitää kokeilla onneaan saisiko sen tätä kautta! Kovasti tykkään kupista, ei oo kyllä palaamista mihinkään siteisiin tai tamponeihin, yäk!

  8. Mari says:

    Ihana arvonta, pakkohan tähän on osallistua! Kuukuppi on jo kaapissa, mutta kivaa olisi saada kotimainen versio siitä :) Jos kerran Lunette täyttää nyt viisi vuotta, niin olen ostanut kuppini vähän yli viisi vuotta sitten, koska silloin ei vielä ollut Lunettea myynnissä.

  9. Ruby says:

    Uii, täytyy ihan itsekkin osallistua. Monta vuotta oon kuullut juorua tästä nerokkaasta keksinnöstä, mutta opiskelijabudjetin takia ei ole vieläkään tullut hankittua :)

  10. SalSaDesign says:

    Olen liputtanut Luneten puolesta jo kolme vuotta eli innolla osallistun arvontaan!!

  11. Riikka says:

    Osallistumpas minäkin. Olen kuukupeista usein kuullut, mutta vielä en ole saanut hankittua omaa. Jos ei onni suosi, otan itseäni niskasta kiinni ja hankin oman :)

  12. prefecta says:

    Mä osallistun tietty vaikka olenkin ollut Diva-tyttö jo monta vuotta (noin 6 ehkä… ei voi muistaa…). Niitä kun ei tarvi kauheen usein uusia :D

    1. Rhia says:

      emminkäinen – totta turiset, onnea arvontaan :)

      Mari – minä myös hankin oman Moon Cupini sen verran kauan aikaa sitten että ei tainnut Lunettea vielä silloin saada.

      Ruby – Itseasiassa kuppi säästää rahaa, kun ei enää tarvitse käyttää rahaa niin paljon siteisiin ja tamponeihin :) on siis myös opiskelijan budjettiin sopiva hankinta.

      SalsaDesign – onnea arvontaan sullekin

      Riikka
      – Mullakin kesti pitkään ennenkuin sain hankittua omani, mutta katunut en ole hetkeäkään.

      prefecta
      – juu, harvoin tarvitsee uutta ostaa, mikä on tietysti ihan hyvä asia, mutta hyvä olla silti pari varakuppia. Ite ainakin tykkään että yleisövessassa on mukavampi vaihtaa uusi kuppi kuin vain huuhdella käytössä oleva. Ja kupeissakin kuulemma on eroja, että jos yksi tuntuu epämukavalle niin toinen voi olla sopivampi.

  13. Julia says:

    Itselläni on Lunette jo käytössä, mutta kai arvontaan saa siltikin osallistua. Jos arpaonni osuisi kohdalle, niin eiköhän tämän saa lähipiirissä lahjoitettua eteenpäin markkinointipuheen kera.

    1. Rhia says:

      Julia – tottakai saa osallistua :) ja kuten sanoin tuolla aiemmassa kommentissa, varakupit ei ole itelläkään pahitteeksi, mutta tietysti sen voi antaa eteenpäin vaikka kaverille

  14. Petra says:

    Osallistun, kun en oo tutustunut vielä kuukuppeihin.

  15. ekku says:

    Arvonnassa mukana

  16. MouMou says:

    Osallistun. Oon kammonnut noita niin kauan, että nyt on aika kumota ennakkoluulot.:)

  17. imlacking says:

    Osallistun

    Joskus olen tutustunut kuukuppeihin, mutta sellaista ei itsellä käytössä ole. On kyllä ollut kiinnostusta siihen ja kerran tilasinkin mutta se jäi saapumatta :(. Muutama tuttu on kyllä kuppia kehunut.

  18. Teetu says:

    Osallistuisin arvontaan.

  19. Jon-na says:

    Osallistun! Ihan paras keksintö ikinä :)

  20. Miem says:

    Osallistun!

    Klassinen tarina: on pitänyt kyllä kokeilla, mutta seli-seli… Kiitti muuten kivasta blogista kans!

  21. NanaV says:

    Osallistun! :)

  22. Tanja says:

    Osallistun :). Olen kuullut kehuja paljonkin ja haluaisin itsekin päästä kokeilemaan :)

  23. bubble says:

    Mä oon niin kamala, tsiljoona kertaa oon miettinyt kupin hankkimista mut en sitten jotenkin oo uskaltanut.. Pelottaa että jos onkin jotenkin väärä koko ja kaikkea. Tyhmää. Mut jospa tätä kautta innostuis vihdoin kokeilemaan!

    Ja miten ihmeessä multa on tää postaus mennyt ohi, en tajua :O

  24. hanska says:

    on itselläkin ollut tarkoitus jo kauan ottaa ja perehtyä tähän hommaan ja kokeilla, mutta eipä vaan ole saanut aikaan. mielelläni olisin tästäkin kohdasta vähän vihreämpi.

  25. wannabe kuppeilija :D says:

    osallistun :) kauan tehnyt mieli kokeilla kuukuppia.

  26. Hemuli says:

    Osallistun arvontaan :)

  27. Elina says:

    Pakko testata onko mussa yhtään Hannu Hanhea, tämän palkinnon nimittäin voittaisin kernaasti! Monesti pyörinyt moinen härpäke mielessä ja toistaiseksi vain ja ainoastaan mielessä (syystä tietämättömästä). Ekoilu viehättäisi kovastipaljon, eikä rahansäästökään tästä opiskelijavinkkelistä olisi yhtään huono homma.

  28. Hanna says:

    Osallistunpa minäkin, vaikka kyseisen kapistuksen jo omistankin:)

  29. elsa says:

    Hahaa! harmi kun en pääse kokeilemaan lunettedrinkkejä :D :D No mutta ehkä teen sen voittamaani kuppiin sitten…

  30. narratiivi says:

    osallistun :)

  31. Kati says:

    Osallistun arvontaan! Haluaisin kokeilla kuppia.

  32. kipa says:

    kuppi on kyl yks parhaimmista keksinnöistä, uutta kuppia kaipailisin jo.

  33. Niina says:

    Osallistun ehdottomasti. Mulla oli vähän ikäviä kokemuksia ladycupista, mutta jospas tää lunette sopis mulle paremmin.

    1. Rhia says:

      MouMou – no todellakin, ei niissä ole mitään sen kammottavampaa kuin tamponeissakaan :)

      imlacking – aika jännä että se ei sitten koskaan saapunut perille. Ehkä nyt ois parempi tuuri :)

      Miem – olepa hyvä :D

      bubble – ainahan siinä kai on se riski että onkin väärää kokoa, mutta ei siinä mitään hirveän katastrofaalista tapahdu vaikka ei olisikaan ihan täydellinen. Käyttö vaatii vähän harjottelua mutta kyllä se pikkuhiljaa alkaa sujua. Ja onhan niissä kupeissa eroa, jos tuntuu että ei vaan millään toimi ni sitte vaan joku toinen merkki kokeiluun.
      No kerrankos sitä sattuu :) mullakin menee niin paljo kaikkea kivaa ohi että sekasinhan siinä menis jos niitä kaikkia jäis ihmettelemään

      hanska – joo ja jos palkinto osuu kohdalle niin sitten todellakin on vihreä sillä se kuppi on vihreä myös :)

      Elina – en ole laskenut että paljonko sitä rahaa säästyy kuukuppia käyttäessä mutta kyllä siitä vuodessa kertyy jo jokunen roponen, ja luontoa säästyy tietysti myös :)

      elsa – joo en mäkään sitten jaksanut lähteä testaamaan niitä =)

      Niina – harmi että ikäviä kokemuksia on sulla ollu kuukupeista. Mulla on ollu käytössä vain Mooncup ja siihen olen ollut ihan tyytyväinen, tosin voisi sekin kai helppokäyttöisempi olla. Mielenkiinnolla kyllä kokeilen tätä Lunettea.

      Kaikille muille onnea arvontaan!

  34. Ulrika says:

    Osallistun! Mun on pitänyt kokeilla, mutta en ole saanut aikaiseksi.

  35. Ina says:

    Hyvä juttu, maailman paras keksintö, on helpottanut elämääni niin paljon!
    Minulla on ollut kuukuppia käytössä jo vaikka kuinka monta vuotta, ensin joku raakakumikuppi ja nyt Lunette (varmaan sitten ensimmäisiä Lunette-kuppeja jos täyttää vasta viisi). Onkin ollut suunnitelmissa hankkia uuden lähivuosina (ei olisi ihan vielä pakko, kyllähän ne yli viisi vuotta hyvin kestää, mutta varakuppikin olisi hyvä), joten ehdottomasti osallistun tähän arvontaan!

  36. Midinetti says:

    Mun on pitänyt iät ja ajat liittyä kuukuppikuntaan, mutten ole saanut aikaiseksi. Eli osallistun ja toivon että onni potkii.

    (Mukavan erilainen arvonta muuten. Shampoon vuoksi en olisi vaivautunut :D)

  37. Oona says:

    olen jo useamman vuoden ajan aikonut siirtyä kuukuppiin, mutten sitten koskaan ole saanut sitä aikaiseksi :D jos nyt vaikka onnistuisi… :)

  38. Lumikki says:

    Haluan osallistua! En ole vielä päässyt kuppia kokeilemaan!

  39. imuri says:

    Osallistun! :)

  40. meja says:

    Minäkin osallistun! Jos vaikka pääsisi kuukuppia testailemaan..

  41. elena says:

    Loistava arvonta, toi ois ehdottomasti kokeilemisen arvoinen varmasti!

  42. Jenni says:

    Olisipa mahtavaa kun kerrankin arpaonni osuisi kohdalle :)

    Monet kerrat oon kuukuppikunnan sivuja lueskellut ja kuunnellut kehuja tutuilta, mutta värkkiä en oo vaan saanu aikaseks tilata.

  43. Sara says:

    Osallistun minäkin :)

  44. Inga says:

    Kuittaan!

  45. Emma says:

    Minäkin osallistuisin arvontaan!

  46. Satuh83 says:

    Tähän arvontaan mäkin haluan osallistua! Kuukuppi on tuttu ja löytyy kotoa, mutta ei toi Lunette, taitaa olla Diva-merkkinen. Oliskin kiva tutustua kotimaiseen vaihtoehtoon!

  47. Sari says:

    Mukana arvonnassa :)

  48. Laretzki says:

    Voi, kuulostaa hyvältä :) Olen jo pidemmän aikaa miettinyt että hankkisin kyseisen tuotteen, mutta jotenkin se on vain aina jäänyt. Joten kokeilen onneani täällä.

  49. Elisa says:

    Mäkin osallistun arvontaan! :)

  50. anniina says:

    Osallistun! pitemmän aikaa jo ollut hankintalistalla..

Comments are closed.