Pinkkiä ja ihan vähän myös vihreää

Tänään Pukeudu pinkkiin-päivänä on hyvä puhua vähän muustakin naiseuteen liittyvästä ekologisestakin asiasta. Kotimainen Lunette-kuukuppi nimittäin täyttää tänä syksynä viisi vuotta. Sen kunniaksi Luneten porukka tarjoaa arvottavaksi blogini lukijoiden kesken Lunette-tuotepaketin. Itselleni odottelen saapuvaksi samanlaista tuotepakettia päivänä minä hyvänsä. Voit voittaa paketin omaksesi jättämällä kommenttisi tähän postaukseen.  Osallistumis-aikaa on viikko eli perjantaihin 22.10 klo 24 asti ja voittajan arvon lauantaina 23.10.

Lunetella on muutakin hauskaa tulossa sillä tänään Tampereella järjestetään klo 20 alkaen Lunette-bileet 1barissa, Hämeenkatu 15. Bileisiin on ilmainen sisäänpääsy ja siellä voi mm. nautiskella flair baarimikkojen valmistamia Lunette-drinkkejä.

Onnea arvontaan!

IN ENGLISH
Today is the official Pink Ribbon-day to support finnish breast cancer research. You can spread the awereness of breast cancer very easily, just by wearing something pink today. Wear Pink-day is also perfect time to talk about being a woman and doing it eco-consiously. Finnish Lunette menstrual cup celebrates it’s fifth birthday this autumn and is already sold worldwide. That’s why folks at Lunette are offering give away-product package to my blog readers. Just leave your comment on this post and this gift-package can be yours. Give away is open for one week, till midnight next friday 22.10. I will draw the winner  on saturday 23th.

Lunette also has party tonight in 1bar, Hämeenkatu 15, Tampere,  starting at 8 pm. Entrance is free. Lunette drinks made by flair bartenders will be available for the whole evening.

Good luck!


61 Comments

 1. juksu says:

  täältäkin osallistutaan ::)

 2. Mau says:

  Pitää osalistua! Mulla on itselläni jo lunette-kuppi, mutta se on liian isoa kokoa, joten uusi olisi mukava :)

 3. jennibeeeeee says:

  Olen niiiiiin mukana arvonnassa!

 4. ellii says:

  Itsekin olen moista miettinyt iät ja ajat, mutta koskaan en ole saanut aikaiseksi ostaa. Toivottavasti arpaonni suosii!

 5. nana says:

  Osallistun arvontaan! :)

 6. Zjanaina says:

  Osallistun myös! :)

  1. Rhia says:

   Zjanaina – mun arvontani on valitettavasti päättynyt jo perjantaina, voit kuitenkin osallistua samanlaisiin arvontoihin mm täällä ja täällä.

Comments are closed.