Nyt äkkiä jotain nättiä

Tänään oli sen verran vituralleen mennyt, väsyttävä ja typerä päivä että nyt äkkiä jotain nättiä tänne näin. (Ensihätään jotain kaunista, hetken päästä jotain herkkua että tasaantuu ja loppuillasta sitten sohvalla persaus homeessa röhnötystä, kyllä se siitä.) Tässä siis ihan randomia estetiikkaa kuvakansiostani (älkää edes kysykö alkuperäisiä lähteitä).

IN ENGLISH
Today went wrong in every way. It was tiring and stupid day so I need something pretty asap. (First aid something pretty, then something delicious to settle down and rest of the evening lying on the sofa like a braindead, it will cure everything.) So here’s some random aesthetics from my laptops picture folder (don’t even ask where they came from originally).

Romance Was Born SS 2010
Chanel

Vera Wang
Vera Wang

Marchesa

And finally: Aww-factor

5 Comments

  1. Nina says:

    Paras postauksen otsikko ikinä! :)

    1. Rhia says:

      Sanski – tupla awwwwww :)

      Nina – hehe, onks se niin hyvä että sitä voi riistokäyttää pari-kolme kertaa kuussa kun tulee totaalinen otsikkko-blokki?

  2. Cathy says:

    Kerrassaan ihania kuvia, näitä oli ihan pakko jäädä tuijottamaan pitkäksi aikaa! Ihme, jos ei näikstä jo hiukan mieli kohene….

    1. Rhia says:

      Cathy – Joo, kyllä noita katsellessa tuli sitten jo paljon parempi mieli :) mulla on lisääkin kauniita kuvia koneella, tuossa vain murto-osa. Ehkä teen samantapaisen postauksen toistekin.

Comments are closed.