Muotokuvia / Portraits

Kuten aiemmin jo mainitsinkin, kävin peräti kaksissa eri kuvauksissa patsastelemassa. Ensimmäisen kuvauksen tarkoitus oli saada burleski-henkeen sopivia promo-kuvia ja toinen oli kuvaajan oma gibson girl-projekti johon tarjouduin malliksi. Tässä muutamia valmiita kuvia molemmista. Ja käykää toki kurkkaamassa kuvaajien muitakin kuvia. Molemmat ovat tosi taidokkaita ja oman tyylisiään kuvaajia. Teemu on mm. kuvannut L’Amusetten seinäkalenterikuvat ja Tonin kuvia löytyy hänen kuvaamonsa sivulta.

HUOM! Kuvat ovat kuvaajien omaisuutta, niiden käyttö ilman kuvaajan lupaa ei ole sallittua. Mikäli haluat käyttää kuvia, ota yhteyttä kuvaajaan. 

inenglish

Like I mentioned before, I had not just one but two photo shoots recently. First photo shoot was to get some promotional material for burlesque and the second was photographers own gibson girl project where I volunteered as a model. Here are some finished photos. And please visit also to check photographers other photos. They are both talented guys. Teemu has photographed L’Amusette’s wall calendar photos and Toni’s photos you can see on his business page.

HUOM! Photos are owned by the photographers, use without permission is prohibited. If you are interested in using these photos, contact photographer. 

photos by Teemu Laukkarinen

DSC_1826blogikoko

DSC_1874blogikoko

DSC_1907-Editblogikoko

DSC_2039-Editblogikoko

photos by Toni Neffling

_MG_4461-Edit

_MG_4502-Edit

_MG_4540-Edit

_MG_4638-Edit-2

 

5 Comments

 1. Essi says:

  Tosi kivoja kuvia :)

 2. Noora says:

  Upeita kuvia! :)

 3. Ilona says:

  Kauniita kuvia, ja tykkään jostain syystä erityisesti tuosta ihan ekasta ja varsinkin intensiivisistä flapper-silmistä :)

 4. Nellykka says:

  Tykkään molemmista seteistä, mutta ehkä kuitenkin tuo viimeinen puhuttelee enemmän, noissa mustavalkoisissa kuvissa on jotakin niin surumielistä.. oisko sulho ollut Titanicilla tai muuta vastaavaa (miten niin katson parhaillaan downton abbeytä uusiksi)…

  1. Rhia says:

   Essi & Noora – Kiitos!

   Ilona – Kiitos. Tajusin kuvia otettaessa että tuollaiset muhkeat irtoripset on kuvauksissa hankalat kun silmiä on vaikea saada esiin niiden alta. Mulla kun on silmät aika pienet ja syvällä päässä niin jouduin kovasti pinnistelemään että silmät näkyy.

   Nellykka – Kiitos. Itse en oikein osaa päättää kummat on kivempia kun ovat niin eri tyylisiä, mutta ehkä ei tarvitsekaan.

Comments are closed.