Bring back the memories

Tänään tekee mieli muistella menneitä koska aion katsoa isännän kanssa vähän Ritari-Ässää. Valitsin teille siis musiikkia menneiltä vuosilta. Enjoy!

PS. Tuota Nina Hagenin biisiä olen metsästänyt niin kauan. Olen kuullut sen viimeksi teininä silloisen bestikseni kotona. Hän soitti sitä usein vain minun kiusakseni. Joten tämä on sinulle Mia!

IN ENGLISH
Tonight I feel like remembering the past because me and my hubby are going to watch some Knight Rider. So I chose some old music for you. Enjoy!

PS. I have been looking for that Nina Hagen song like forever. Last time I heard it was in my teen years at my best friends home. She used to play it often just to tease me. So this is for you Mia!



5 Comments

  1. Billie says:

    Nina on ihana! Tää soi meiän lp-soittimessa aikanaan: http://www.youtube.com/watch?v=NfDtYPwPz7Y ja hitto kun en muista levuyn nimeä, kun se aikanaan multa pöllittiin samalla kuin 50 muutaki! :(

  2. Billie says:

    Ai nii In Ekstasy! :D Hyvä minä!

    1. Rhia says:

      Billie – Mä en koskaan teininä oikein tykänny Ninasta, oon vasta myöhemmin alkanu lämpenemään, mutta enemmän ehkä sille uudemmalle tuotannolle kun en oo ikinä ollu oikein punkkari. Bestis sitä aikanaan soitteli mua kiusatakseen kun tiesi etten tykkää :) Mut onhan se aika nainen, niinkuin monet muutkin aikansa rokkitähdet. Oh, harmi että levyt meni sen siliän tien… Itellä tuolla vielä muutamia vinyyleitä tallessa. Pitäis vaan soittimeen ostaa uusi neula että vois taas kuunnella ja muistella lapsuutta ;)

  3. mmpl says:

    Hitto vie,Hagen on muija paikallaan edelleen <3

    1. Rhia says:

      mmpl – kylä näi o :D ja kova muija onki

Comments are closed.