16/12 Pikkujouluarvonta / Christmas give away

Arvonta on päättynyt!

Nythän on niin että huomasin tässä yhtäkkiä eilen toista postausta valmistellessa, että mulla on kirjahyllyssä kaksi samaa kirjaa. Ostin viimevuonna Englannista Art Deco Fashion-kirjan pehmeäkantisena, tajuamatta että minullahan on jo sama kirja kovakantisena. Kirjojen kansikuvat olivat täysin erilaiset joten en osannut ostohetkellä yhdistää, että sehän on ihan sama kirja. Niinpä tässä on ihan täydellinen syy joululahja-arvontaan.

Säännöt: jätä kommenttiosioon viesti jossa kerrot miksi seuraat blogiani, liitä kommenttiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköposti näkyy vain minulle. Arvonta on avoinna jouluaattoon asti ja sulkeutuu 24.12 klo 24.00. Arvon voittajan joulunpyhien jälkeen ja onnellinen voittaja saa kivaa uudenvuodenluettavaa. Ja kirja on siis englanninkielinen. Onnea arvontaan!

inenglish

Giveaway is now closed!

I was preparing another post yesterday and realized I actually have two copies of the same book. Last year I bought this Art Deco Fashion paperback from England, without realizing I already have the same book hard cover. Cover photos were different so I didn’t have a clue when purchasing it, that it was actually the same book. But this is perfect reason to have a Christmas Give away.

Rules are: leave a comment about why you like to follow my blog, with your name and email address. Email doesn’t show for anyone else except me. Give away is open till Christmas Eve and closes on 24.12 at 00.00 EET, 11.00 pm CET, in 10.00 pm GMT. I will have the raffle after Christmas and the winner will receive the book for New Years, or a bit later in January in case recipient is abroad. So this give away is open for international participants. Good luck!

giveawaybook1

giveawaybook2

giveawaybook3

giveawaybook4

20 Comments

 1. Tiina says:

  Henkeäsalpaava kirja!
  (Ja blogi!)
  Olen seurannut blogiasi vuosia ja syy tälle uskollisuudelle löytyy kaikesta mitä bannerin alle kirjoitat, eli sisältö on juuri sopivan monipuolista. Vielä ei ole tullut vastaan sellaista aihetta mikä ei kiinnostaisi, olet onnistunut koukuttamaan tämän lukijan hyvin. Tietenkin ompelu, vintage näistä mielenkiintoisimmat, sillä ammatillinen puoli vetää aina puoleensa.
  Niin ja vielä yksi asia: ulkoasu miellyttää silmää erityisesti.

 2. Juliane Gravenhorst says:

  Hello Rhia,
  I like your blog because I can look at lots of nice clothes and photos of you and what you experienced. I also like to read your explications and comments. Your English appears to me elaborated enough to be interesting but not too complex and easy to read for another foreign person (I am german). I like vintage – even if I am not Dressing like this. I am not at all talented in sewing (but I can shorten trousers by machine!) but I like to look at the nice stuff that you make. So sorry that Finland is so far from Germany. If not I would have liked to visit your Studio and the surroundings. Thank you very much for showing parts of your life to the internet! The book seems to be very nice and I like Art Deco (and Jugendstil) very much. Have a merry Christmas-time and SEW ON! Deine Juliane

 3. Love that you post about sewing. And the photos of you dressed up in different costumes. I’ve never been to Finland, so I enjoy learning about your country.

 4. Ristirouva says:

  Kiitos arvonnasta ja blogista! Vintage-muoti kiinnostaa (ihanan näköinen tuo kirja!) ja on aina kiinnostava oppia aiheeseen enemmän perehtyneiltä. Mukavaa joulun aikaa!

 5. SuviL says:

  Löysin blogisi monta vuotta sitten, kun etsin pukuompeluun liittyviä blogeja. Kieli pitkällä odotan ompeluvinkkejä ja tutorialeja, kiitos tähän astisista! Arvostan myös sitä, että osaat kirjoittaa hyvää suomen kieltä.

 6. Saara says:

  Blogisi lyhyesti sanottuna eroaa kaikista muista seuraamistani ja tietämistäni blogeista. Etsin pitkään ompelublogeja vastapainoksi seuraamilleni goottityyleihin tai kosmetiikkaan keskittyneille blogeille, mutta en löytänyt muuta kuin lastenvaateompeluita. Jossain vaiheessa epäonnekseni kadotin blogisi, mutta uudelleenlöytymisen jälkeen laitoin seurantaan, ettei muisti tee taas tepposia.

  Olen parikymppinen, mutten missään nimessä seuraa ikäisteni pitämiä suosituimpia lifestyle-blogeja. En saa niistä mitään irti. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, omistautua asioille ja ylipäätään blogista huokuu kiinnostus ja osaaminen, ja tätä on ilo seurata.

 7. I like following your blog because I learn a lot! I’ve used your tutorials on my own projects, and I love getting inspired by your creativity!

  1. Rhia says:

   Tiina – Kiva kuulla että kaikki on ollut kiinnostavaa, tosin vaikea uskoa ettei muka yhtään tylsää postausta olisi ollut koko aikana :D Itsekin pidän ulkoasusta kovasti ja se on mulle tärkeä asia myös lukemissani blogeissa, mutta tiedän että monet lukevat blogeja syötteenlukijoilla jolloin koko ulkoasu jää silloin toisarvoiseksi asiaksi.

   Juliane – Thank you for your kind words! If you ever happen to travel to Finland, let me know and we can arrange meeting. That book is lovely, so who ever gets it will be lucky person!

   Katherine – I enjoy telling stories about my country too. There are so many misconceptions about this place that it’s nice to sometimes educate people what it’s really like.

   Ristirouva – Ole hyvä :D Paljon opittavaa vielä minullakin on, mutta äkkiä sitä tietoa karttuu kun vaan lukee paljon. Mukavaa joulun aikaa sinullekin!

   SuviL – Tutoriaaleja on ollut viimeaikoina aika vähän kun en ole ollut muutenkaan ompelurintamalla kovin ahkera (töitä lukuunottamatta siis), mutta yritän petrata sitä hommaa ja tehdä lisää niitä. Ne ovat yleensä olleet blogin luetuimpia juttuja niin tiedän että ihmiset niitä arvostaa. Ja kiitos myös kehuista kielen suhteen. Vaikka kirjakieli vaikuttaa vähän jäykältä niin kirjoitan paljon mieluummin sitä kuin ihan pelkkää puhekieltä tai peräti slangia. Slangilla tai vahvalla murteella kirjoitetut blogit on raskaita lukea, en itse jaksa sellaisia ollenkaan. Mutta välillä yritän keventää kieltä puhekielisin ilmauksin ettei nyt ihan rautakangen nokassa olla täälläkään :D

   Saara
   – Olen myös huomannut saman että aika monet etenkin suomalaiset ompelublogit keskittyy nimenomaan lastenvaatteisiin tai muihin trikoojuttuihin. Englanninkielisistä kyllä löytyy sitten enempi muuhunkin ompeluun suuntautuvia. Niitä löytyy tuolta omalta lukulistaltani jos haluat niihin tutustua. Olen huomannut tässä hiljattain että blogin pitäjän iällä ei olekaan enää niin suurta merkitystä, olen viimeaikoina alkanut seuraamaan myös muutaman alle 20-vuotiaan pitämää blogia. Tärkeämpää on se sisältö.

   Emileigh – I’m glad that you have found usefull information in my blog! I always get excited when I’m able to help other people to do stuff.

   Pilvi – Kiitos! Nautin itse kauniista kuvista ja selkeästä tekstistä niin haluan itsekin tuottaa sellaisia. Kiva kuulla että lukijatkin arvostavat samoja asioita.

 8. Pilvi says:

  Vintageaiheet kiinnostavat kovin. Blogisi on myös ihanan laadukas ja tasokas, kuvat ovat hyviä ja teksti selkeää.

 9. Sylvikki says:

  Löysin blogiisi vuosia, vuosia sitten, (jos oikein muistan?) Nelliinan vinkatessa mielenkiintoisista blogeista. Sille tielle olen jäänyt. Seuraan hyvinkin erilaisia blogeja, kaikki erilainen ja persoonallinen kiinnostaa.

  Tyylisi on ihana ja kirjoitat monipuolisista aiheista. Vintage, käsityö, kirppislöydöt…Erityisesti pidän huomioistasi ja kertomuksistasi kulttuurieroista ja kulttuurista Englantiin/Brittein saariin liittyen, terveisiä Misterille!

  Ihanaa ja rauhallista Joulunaikaa teille molemmille (ja kisuille tietysti myös)!

  1. Rhia says:

   Sylvikki – Kiitos paljon! Olipa hauskaa että olin juuri suunnitellut postavani Englantilaisista jouluperinteistä, heti herkkua sulle :D Isäntä kiittää terveisistä. Ihanaa joulua myös sinulle!

 10. Hanne says:

  Olen seurannut tätä blogiasi jo jokusen vuoden. Tapasi kirjoittaa on niin mukaansa tempaava ja aiheet minua kiinnostavia, että ainakaan vielä ei ole tullut vastaan semmoista teksitipätkää joka olisi saanut haukottelemaan. :D Mukavaa joulun aikaa! :)

  1. Rhia says:

   Hanne – Kiitos paljon! Ja mukavaa joulua sinnekin!

 11. Ansku says:

  Olen vasta tänä syksynä löytänyt blogisi, enkä ole vielä ehtinyt tutustua ihan kaikkeen, mitä täältä löytyy, mutta ainakin ihanan monipuolisia aiheita! Vintage(muoti) ja kaikenlainen ompeluun liittyvä kiinnostavat, ja olen myös “Englanti-hullu”, joten se aihe on aina plussaa :-) On myös kiva kartuttaa omaa sanavarastoa (etenkin ompelutermistöä) lukemalla englanninkielisiä tekstejäsi.

  Tykkään blogin visuaalisesta ilmeestä ja tunnelmasta. Kiitos ja mukavaa joulua!

  1. Rhia says:

   Ansku – Tervetuloa mukaan! Olen yrittänyt pitää aihepiirit monipuolisena niin että mahdollisimman monille löytyisi kiinnostavia juttuja. Olet varmaan huomannutkin jo että tutoriaalit ja suurin osa vintagejutuista löytyvät myös omilta sivuiltaan josta niitä on helpompi selata kuin arkistosta. Toivottavasti viihdyt jatkossakin. Ja ihanaa joulunaikaa sinullekin!

 12. Elina says:

  Rakastan blogisi monipuolisuutta, kirjoitustyyliäsi ja vintagea.

  1. Rhia says:

   Elina – Kiitos kommentista ja onnea arvontaan!

 13. Katherine H says:

  Hi Rhia! I started following your blog after reading the interview you did with Jessica from Chronically Vintage. I really like your posts about historical sewing and vintage clothes in general. (Personally, my favourite eras for fashion are twenties to forties, and I really like art nouveau art.) I also like your posts about Finland and your various pastimes. I am English and have travelled to Norway and Sweden, but now hope to get to Finland as well :-). I also like that you post so often. Your attention to detail and love for your interests in your posts is obvious and they are interesting to read.

  1. Rhia says:

   Katherine H – Thank you for your lovely comment. Sounds like you are my kind of lady :D I’m glad that you have enjoyed my blog. If you ever make it to Finland, let me know and we can get together for a chat. Have a lovely Christmas and good luck on the raffle!

 14. Rhia says:

  Arvonta on nyt päättynyt ! / Giveaway is now closed !

Comments are closed.