Syyskuu Instagram / September Instagram

Kovin on ollut hiljaista Instagramissa. Hassua miten eri palveluiden käyttö menee vähän kausittain. Syyskuussa aika on mennyt tiiviisti Ingressin pelaamiseen niin ei vissiin ole tullut katseltua ympärille kun silmät on kaupungilla kuljeskellessa tapittaneet puhelimen ruutua. Hups.

Syyskuun alussa oli Kenkämuseon hautajaiset jonne organiseerasin lähestulkoon yksinäni kenkämuotinäyksen. Sen jälkeen pidin vähän hiljaiseloa Facebookista.  Jouduin palauttamaan viime syksynä lainaamani saksofonin, mutta ei hätää, sain jo tilalle uuden. Tällä kertaa ostin sen ihan omaksi. Jei! (Etukäteinen synttäri-, joulu- ja yleinen mahtavuus-lahja.) Muutoin syyskuu onkin sitten kärsitty pitkittyneestä bronkiitista ja flunssanpoikasesta. Arvatkaapa mitä lääkäri sanoi. Hänen mielestään 1 kuukausi yskää ei vielä ole mitään mille kannattaisi kamalasti tehdä mitään. Totesin että palaan asiaan sitten kuukauden päästä. Nyt alkaa olemaan kutakuinkin kuukausi lääkärikäynnistä, eli voin kohtapuoliin alkaa varailemaan uutta aikaa jos tämä yskä ei piakkoin helpota. (Okei, myönnän, on se jo jonkin verran helpottanutkin.)

Balettitunnit ovat palanneet myös ohjelmistoon. Sekin on ihan jei, vaikka ensimmäiset tunnit jäivätkin välistä yskän takia. Tänä syksynä korotin panoksia varaamalla peräti kaksi viikkotuntia. Että josko tämä kunto tästä vähitellen alkaisi nousemaan. Lenkillähän minä en edelleenkään suostu käymään, enkä punttisalilla. Not my thing. Mutta hei, se on lokakuu. Paras kuukausi vuodesta, koska synttärit! Ja niin, ja haastateltiinhan mua yhteen lehteenkin. Sen ompelemiseen liittyvän jutun voi lukea tuolta.

inenglish

It’s been quiet in Instagram. It’s funny how using all these services is a bit seasonal. In September I have spent my free time playing Ingress, so no time for searching picturesque things to photograph. Oops.

In the beginning of September we had the Shoe museum funeral with shoe fashion show, which I put together almost single-handedly. After that I needed diet from Facebook. I had to return the saxophone I rented last Autumn. But not to worry, I already have a replacement. This time I bought it for my own. Yay! (Combined birthday, Christmas and general awesomeness gift in advance.) Otherwise September has been just about prolonged bronchitis and flu. Guess what the doctor said. He thought one month of cough is not worth treating with. I replied that well I will come back in a month. Now it’s pretty much month since I saw the doctor so I can start making another appointment soon if this cough doesn’t go away soonish. (Okay, I admit it has been a bit better recently.)

Ballet class has also returned to my schedule. That’s quite yay too, allthough I had to skip couple first lessons due to the bronchitis. This Autumn I decided to raise my bets by booking two lessons per week, instead the previous one lesson. Perhaps my poor physical condition is getting better soon. I refuse to go jogging, nor to gym. Not my thing. But hey, it’s finally October. Best month in a year, because it’s my birthday month! And yeah, I gave another interview (about sewing) for a small magazine, but it’s only in finnish, sorry.

instaSep2015

SYYSKUU / SEPTEMBER
1. Kuinka rikkoa kookospähkinä / 2. Vuokra-saksofoni
3. Tangomallistoa myymässä / 4. Pakollinen pärstäkuva

 1. 1. How to break a coconut / 2. Rented sax
  3. Selling my tango collection / 4. Mandatory selfie

6 Comments Add yours

 1. Hehkuvainen says:

  Kuinka sait kookospähkinän halki? Muistan lapsuudesta sen kerran kun isäni askarteli kookospähkinän kanssa hyvän tovin ennen kuin sahasi sen kahtia rautasahalla.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Isäntä sen askarteli, muistaakseni käytti vasaraa. Kovaa alustaa vasten kun napakasti lyö sillä vasaralla niin se alkaa haljeta kyllä, mutta varovainen saa olla ettei lyö sormeensa.

 2. Äsh, yritin lukea sen ompelemiseen liittyvän jutun tuolta, mutta eihän se onnistunut. Tässä meidän tietsikkasysteemissä joku puutos. Kuinkas soittoharjoitukset noin muuten? Hyvä kun sait omaksi soittimen. Hyvä lahja itselle:) Toivottavasti se yskäkin siitä pian paranee.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Juu, näköislehtien lukeminen vaatii muistaakseni jonkun apuohjelman koneeseen. Saksofoni vaatii huoltoa ennenkuin sillä voi soittaa. On ollut edellisellä omistajalla 6 vuotta käyttämättömänä ja en ainakaan nopealla kokeilulla saanut kaikkia ääniä soimaan. Nyt pitää ensin vähän säästää että saan huollatettua sen.

 3. So true about how some SM sites are seasonal. I tend to find I’m most active on Instagram in the spring and summer, as well as if I’m on vacation. Winter is often the slowest time for me, in part because we’re inside all day and thus don’t have much that’s new (other than the ever rising snow banks) to photograph.

  Have a terrific weekend, dear lady!
  ♥ Jessica

  1. Rhia says:

   Jessica – True, spring and summer are more active times atleast for photographying. It is so difficult take photos at winter when it’s dark all the time and the best light is in the middle of the day when one needs to concentrate on working, not taking snaps for social media. But I do think that the nature is very pretty at winter with all the frost and all. I could spend hours just admiring frost if it wasn’t so dark and cold :D

   Wonderfull weekend for you too!

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.