Toukokuun kuvat / May Instagram

on

Kevään kiireisin kuukausi päättyy lomaan. En pistä pahakseni ollenkaan. On ollut kyllä sellaista matalalentoa että hengästyttää! Työrintamalla tein varsin suuritöisen hääpuvun ja uuden tangovaatemalliston. Iltapuhteina oli omia ompeluhommia joista osa jäi ennen matkaa tekemättäkin (vaatekaapista uupuu muutamia housuja). Ja että ei olisi yhtään tylsää niin sekaan piti sovittaa vielä auton huollatusta ja kissin hampaanpoisto-operaatiota. Toipilaskissin joudumme jättämään kissavahdin huomaan matkan ajaksi.

inenglish

The busiest month of this Spring ends on our holiday. I don’t mind at all, no siree. It’s been quite hectic. At work I did time consuming wedding dress and launched new tango clothing collection. On my spare time I did some sewing for myself and didn’t even have time to do all I needed (my wardrobe is lacking trousers). And to make sure I got no time to spare there was also car maintenance to get done and tooth removal operation for kitty. Recovering kitty we have to leave in the care of kittysitter during our trip.

20150602081440932

TOUKOKUU / MAY

1. Pitsin käsinompelua / 2. Tangomallisto
3. Steampunk-piknik / 4. Taku heräilee nukutuksesta

1. Handsewing lace / 2. Tango collection
3. Steampunk picnic / 4. Taku waking up after tooth removal

2 Comments

  1. Lovely snaps! I hope poor, sweet Taku isn’t in a lot of discomfort from having a tooth out.

    Wishing you a gorgeous June!
    ♥ Jessica

    1. Rhia says:

      Jessica – Taku was already eating the evening of operation so I think she is going to be just fine. We are still travelling but will be reunited with kitty on friday when we return home.

Comments are closed.