Huhtikuun Insta / Insta of April

Kylläpä taas aika rientää ja kesä on ihan nurkan takana. Huhtikuussa on ommeltu kone ja sormenpäät sauhuten erinäisiä asuja. Reilu viikko meni baali-asun käsinkirjailuihin. Seuraava projekti on sitten steampunk-piknikin asu toukokuun puoliväliin. Huh mitä haipakkaa, mutta pitkäaikaisista haaveista tulee totta askel kerrallaan.

Huhtikuun kohokohta oli varmasti 1700-luvun tanssiaiset (harmi ettei isäntää yhtään kiinnosta moinen, olisi hauska osallistua seuraaviin baaleihin yhdessä) ja uusien tanssien oppiminen. Muitakin jänniä juttuja tapahtui, kuten isännän ja minun yhteisen burleskinumeron ensi-ilta Turun Kårenilla. Toukokuussa yritän saada teille muutamia pitkään suunniteltuja postauksia julkaistua. Ja kuun lopulla häämöttääkin sitten isomman pitkäaikaisen haaveen toteutuminen, mutta siitä lisää toisella kertaa.

inenglish

Time flies again and summer is almost around the corner. In April I have been sewing like mad, all sorts of things. It took over a week to finish the hand embroidery on my ball gown. Next project will be steampunk outfit for picnic in couple of weeks. Yikes that’s soon, but atleast my long term dreams are coming true, step by step.

The highlight of April must have been the 1700’s ball (too bad my hubby isn’t into that kind of stuff, it would be fun to join the next one together) and learning new dances. There was other exciting stuff too, like the premier of our new burlesque number in Kåren, Turku. I try to get couple of my long planned posts published in this month. And at the end of the month bigger dream is finally coming true, but more of that some other time.

instaapril2015

HUHTIKUU / APRIL
1. Lapsuusmuistoja, vanha kyltti / 2. Asu valmistuu
3. Esiintymässä Turussa / 4. Kuumailmapalloja baaleissa

1. Childhood memories, old sign / 2. Outfit getting ready
3. Performing in Turku /. Hot air balloons in ball

3 Comments

  1. Tinde says:

    Mitä ikinä onkaan se toteutumassa oleva, josta vihjailet ja mitä kaikkea sinulle on viime aikoina tapahtunut, voisin arvella, että ilmassa lienee paljon positiivista väreilyä.

    Olen ihaillut viimeaikaisia kuviasi ja tehnyt huomion, että näytät niissä kaikissa kovin raikkaalta ja seesteiseltä. (Olen kyllä kovasti ihaillut myös sitä mm. edellisessä postauksessa esiintyvää toppia, todellinen helmilöytö sanan varsinaisessa merkityksessä.) Toivottavasti se liittyy jollakin tavalla elämäntilanteeseen ja sen tasapainoon.

  2. No tyylikäs pari tuossa kuvassa ainakin on:) Kyllä olen monta kertaa kuullut Tiusasen kaupasta. Siitä kaupasta niitä ostoksia äitini kotiin ostettiin. Monesti asialle laitettiin juuri lapset, jotka sitten koulumatkallaan hoitivat jotain ostoksiakin.

    1. Rhia says:

      Tinde – Ei tämä nyt ihan pelkkää positiivista väreilyä ole. Kissa menee nimittäin parin viikon päästä hampaiden poistoon joka nielee useamman satalappusen ja joku aika sitten sain aika yllättäen potkut yhdestä sivutoimestani. Mutta yritän pitää fiiliksen korkealla. Ehkä se seesteisyys johtuu siitä että elämä on muuten aika tasaista ja kivaa. Päänsisäiset myllerrykset ovat varmaan tasaantuneet aikaa myöden ja olen ehkä oppinut stressaamaan vähemmän.

      Metsäntyttö – Kiitos! Tiusanen ikävä kyllä on lopettanut toimintansa, mutta samalla paikalla, samoissa tiloissa toimii nyt toinen kauppa. Perinne siis jatkuu vaikka kauppa-autoakaan ei enää ole.

Comments are closed.