Alennusmyynnistä jos ois varaa

on


Postaustahti on vähän hidastunut viimepäivinä työkiireiden vuoksi. Olen niska limassa tehnyt tavaraa Naisday-tapahtumaan Tampere-taloon. Vain hullu jättää kaiken viimetippaan. Valitettavasti tässä olis yksi sellainen hullu. Minut voi siis bongata sieltä 1-2.11 myymästä tuotteitani ja tekemästä pikameikkejä. Olisipa vaan siinä ainut syy poissaolooni. Olen myös sairastellut mm. viimeviikolla migreeniä parinakin päivänä ja nyt pukkaa päälle flunssa. Saa nähdä miten pitkään jaksan messuilla haahuilla kun nenä vuotaa ja punottaa ja
kurkku on karheampi kuin santapaperi. Pääkoppakin tuntuu lähinnä samalle kuin harakanpesä, yhtä hatara ja tuuli puhaltaa läpi. Eikä siinä vielä kaikki! Eilen tuli täyteen taas yksi auringonkierto tämän kropan elinkaaressa. Tapausta juhlistin tekemällä puhtaasti työorientoituneen ostosmatkan kangastukkuun sekä repimällä toisen etusormen kynnen rikki (AUUU!). Nimeni on Masokisti, Rhia Masokisti!

Tapojeni vastaisesti kävin Elloksen sivulla “näyteikkunaostoksilla” ja bongailin alennusrekistä kaikkea kivaa johon mulla ei kuitenkaan ole varaa. Kuten sanoin, olen masokisti.

1. Enkös vain olisikin tyylikäs ilmestys pliseeratussa sifonkipuserossa ja harmaassa liivissä jossa miesten puvun tyylisiä yksityiskohtia. Shaalikaulus on aina tyylikäs, etenkin tehostevärillä kantattuna. Rakastan pliseerauksia, tuossa puserossa niitä olisi jo melkeinpä riittävästi. Tai ei sittenkään sillä tarvitsisin noita puseroita ehdottomasti kaksi.

2. Tässä sama pusero mustana villakankaisten caprien kera. Tämä on sen verran chic että tällä asulla juntimpikin emäntä kohoaa heti pari yhteiskuntaluokkaa ylöspäin. Heippa maalaiselämä, tervetuloa high society!*** EDIT – Okei okei, ei noi caprit näytä villalle, mutta mä ainakin toivon kovasti että ne on pehmeää villasekotetta eikä mitään polycräppiä ***

3. Vapaa-aikaan sopiva mekko raikkaasti punaisena. Sopiva vaikka leffaan sitten kun isäntä suvaitsee sinne meikäläisen viedä. Vilukissana vaatisin harteille neulehuivia, leffateatterissa mä palelen aina.

4. Vilukissana vaadin päälle myös ulkona lämmittävämpää vaatetusta. Tyylikäs pelkistetty villakangastakki sopii asuun kuin asuun. Arkikäyttöön ehkä mustana tai tummanruskeana mutta viikonloppuna voi heittäytyä höpsöksi ja pistää tämän luonnonvalkoisen söpöläisen. Eihän tässä mitään erityistä ihmeellistä ole, mutta ainahan siihen voi itse tehdä neulahuovutuksella vaikka koukerokuvioita tai kukkia.

5. Ompas oudon muotoinen kuva… noh, jalkaan kuitenkin tökkäisin nämä huippukorkeat mutta niin hiton kuumat broque-koristeiset korkkarit. Kyllä isäntä saisi olla ylpeä emännästään, seksikäs ja hmm… illalla varmasti olisi säpinää tiedossa =) mikäli tämän tukkoisuuden ja niiskutuksen takaa enää happi kiertää enkä pökerry kesken kaiken *wink wink*

Okei, olen muuttanut mielipiteeni Elloksesta. Ihan mukiinmenevä pulju.

Kaikki kuvat Ellos.


Masokismin kunniaksi olkaa hyvä! / To honour masochism!


ENGLISH SUMMARY
I havent been posting very often lately. Reasons are: I’ve been sick with migrain and now I seem to have developed flu. I’ve been also busy with work, making products to sell in happening next weekend. Plus yesterday I also added another year to the lifespan of this little body of mine. I celebrated that by making purely work orientated shopping in fabric wholesale and breaking a nail (OUTCH!). My name is Masochist, Rhia Masochist.

Against my normal habbits I made some windowshopping in Ellos. Browsing stuff from their season sale that I really can’t afford to buy anyway. Like I said, I’m a masochist.
Pics from 1 to 5.
1. I love pleats, you can never have enough of them. Chifong blouse with pleats and tailored vest with dandy detailes.
2. Same blouse in black with wool mix capris. Very chic!
3. Beautifull bright dress for going out, like movies. Would require lovge knitted scarf because I always freeze in movie theaters.
4. Warm wool coat. Maybe black or coffe brown during week, but weekends are reserved for this cutie. Simple and classic, no special detailes but I could always make some nice floral patterns to it with felting needles.
5. And of course I would have to wear these hot broque-decorated highheal pumps.

All pics from Ellos.

5 Comments

  1. Idhren says:

    Hei, sä ehkä osaat sanoa jotain ompelukoneista x) Oon pähkänny jo pitkään tässä, että josko sitä hankkisi itselleen jonkun hyvin yksinkertaisen perushyvän koneen, jolla sais väännettyä suorat ja siksakit, josko tässä koulun käsityötunneilla lankoihin ja kaavoihin kuristunut poropeukalo saisi heräteltyä käsityöläisgeenejään… :D Oon kuullut, että mitä vähemmän elektroniikkaa, sen parempi ja mitä enemmän metalliosia, sen parempi. Uusia Singereitä on haukuttu, Pfaffia kehuttu ja tuota.. no, siinäpä se onkin. Cittarissa bongasin jonkun yheksälläkympillä irtoavan Eva-koneen, mitään tietoa ko. merkistä? Tunnen itseni tynnyrieliöksi, kun poikaystävänikin on tuosta kuullut ja minä en :D Googletus paljastaa lähinnä tsiljoona keskustelufoorumia, joissa kaikki on eri mieltä kaikesta ;o

  2. kullanmuru says:

    Voi miten ihania nuo kaikki kuvat! :D

  3. nuvonova says:

    Happy Birthday on the 27th! I hope you feel better soon, I think I’m going to be ill aswell, I can feel it coming!

  4. Rhia says:

    idhren: olet kuullut aika hyviä neuvoja, vanhat metallirunkoiset koneet on kestävämpiä kuin uudet muoviset joissa toki niissäkin on eroja. Eva on vanha merkki jota ei kai enää tehdä, itelläni on 70-luvun alun Eva. Varmatoimisempaa konetta kuin se on vaikea löytää. Eli jos sellainen on edullisesti tarjolla niin luultavasti se soveltuu sinun tarpeisiisi oikein loistavasti. Oma Evani on ollut ensin n. 20 vuotta äidilläni ja nyt lähestulkoon toiset 20v mulla ja sitä on huollettu vain muutamia kertoja. Tosin nyt alkaa vetelemään viimeisiään kun on ollut mulla viimevuosina aika rajussa käytössä. Niistä yleensä löytyy suora ommel, siksak, jousto-ommel, kolmenpiston siksak ja napinläpitoiminto. Minua Eva on palvellut mainiosti. Mutta ainahan on olemassa pieni mahdollisuus että sinulle sattuu se maanantaikappale, joskin epäilen sitä sillä tosi monilla tuntuu olevan juuri noita Evoja ja hyvin pelaa =) enää ei tehdä tommosta laatua… harmi!

    Kullanmuru: niin, ne on kaikki Elloksen kuvia, eli propsit sinnepäin =)

    nuvonova: thank you =) migrain went and so is my flu going, have been feeling much better this weekend =)

  5. Idhren says:

    Oolrait, kiitos kommentistasi :)

Comments are closed.