Kauden kuumimmat asusteet

Viimeiset pari päivää tärkein asusteeni on ollut Nessu-paketti ja Bafucin-purkki (muuallakin on kuulemma ollut outo hinku samanlaisiin asusteisiin). Olo ei siis ole ollut järin hohdokas saati aikaansaava. Mä niin suunnittelin että palaan asukuvien ottamiseen tarmokkaasti tässä viileämpien syyskelien alettua. Paskanmarjat! Tässä mitään ole jaksanut kuvailla saati edes vaihtaa vaatteita. Huomenna on ehkä puettava jo jotain muuta kuin nämä samat viikkonlopun vaatteet.

Ainiin, tässä taas yksi mainosmiesten älynväläys, joka saa ohimosuoneni tykyttämään. ” Ethän sinä pese hampaitasikaan ilman harjaa, miksi siis kasvosi olisivat eri asia?” Ööh, no tämä on vaan villi arvaus mutta oliskos ihan vaikka siksi että hampaat on luuta ja iho ei?

IN ENGLISH
Last couple days my most important accessories have been package of paper tissues and a packet of throat tablets. So I haven’t been feeling very glamourous or very capable of doing things. I was so planning on starting taking outfit photos again when the cooler autumn weather arrived finally. Bollocks! I haven’t been able to take any photos, of change even clothes for that matter. Tomorrow I might have to wear something else than this outfit that I also wore on weekend.

Oh yes, and another clever idea from advertising companies. I haven’t seen the english version but atleast here in Finland one facewash ad goes something like this: ” You don’t wash your teeth without a brush, so why should your face be a different matter?” Erm, well this is just a good guess, but could it be because teeth are bone, skin isn’t?

Villakreppihame – Fida Outlet
Röyhelöpusero – H&M
Neuletakki & sukkikset – ?
Baskeri – itse neulottu
Kengät – kirppis
Neuletakin hakaneula – löydetty kadulta

Wool crepe skirt – charity shop outlet
Blouse – H&M
Cardigan & tights – ?
Beret – self made
Shoes – thrifted
Safetypin on my cardi – found from the street

5 Comments

  1. salka says:

    Pikaista paranemista! Samainen mainos on aiheuttanut naurunpyrskähdyksiä myös täällä suunnalla, samoin L’orealin miesten silmänaluksille suunnattu voide :DD Naisilla on siis silmänaluset, miehillä silmänalukset? Vai vetoaako mainos miehiin, kun siinä puhutaan aluksista?

  2. tiiti says:

    hah, että raivovihaan tuota samaa mainosta. ihan samasta syystä. “hei, jätkät. mitä jos mainostetaankin tätä tuotetta tämmösellä virheellisellä perseestärevityllä analogialla, jossa ei ole mitään järkeä” “joo” “joo”.

    vihaan myös noita “silmän aluksia”, jotka salka mainitsee. ehkä se tosiaan on joku kivekset -> alukset tms.

    (ja paranemisia kans:) )

    1. Rhia says:

      salka – no hyvä jos pelkästään naurunpyrskähdyksiä, täällä kiristellään hampaita :D Tuota L’Orealin mainosta en olekaan huomannut. Aika hupaisa sekin kyllä.

      tiiti – joo, ei voi käsittää mainosmiesten järjenjuoksua, en tajua millä ihmeellisellä ajatuskululla hampaiden harjaamisesta päästää ihon hoitoon? Kivekset = alukset, joo jotain semmosta siinä pitää olla takana *nyt on pakko lakata nauramasta kun ei henki enää kulje tän tukkoisen röörin läpi jota nenäksikin kutsutaan*

  3. Noora says:

    Ei oo alukset vaan miehillä! :D Sain naamakirjan kautta Lorealin silmänympärysvoiteen testiin ja siinäkin oli ohjekirjassa silmänaluksista puhe. Eli naisillakin on silmänalukset! Siistii.

    Koitahan parantua!

    1. Rhia says:

      Noora – ehkä se on sitten joku L’Orealin oma juttu että on ne alukset. “Sulla on kuule niin suuret alukset silmien alla että parempi kuule ostaan vaan tästä tätä meidän silmänympäryysvoidetta” XD
      Kai tää tästä jossain vaiheessa paranee … sitä odotellessa

Comments are closed.