1/12 November Instagram

Hiphei, Joulukuu! Olen päättänyt tänäkin vuonna pitää blogissa joulukalenteria jouluaattoon asti. Eiköhän mennä samalla teemalla kuin viimevuonnakin, eli joka päivä tulee postaus vaihtelevin aihein. Luvassa on ainakin vintage-aarteita, päivän asuja, askartelu- ja käsityöjuttuja, vintagemuotia, mahdollisesti jottain kokkaushommia ja sen sellaista. Aloitetaan joulukalenteri kuitenkin marraskuisin instagram-kuvin.

Mitä pimeämpää päivisin on, sitä vähemmän tulee nappailtua kuvia. Vaikka pidän tuosta puhelimestani ihan hirveän paljon, niin kamera siinä on vähän heikko. Jos on yhtään hämärää niin kuvista tulee aikamoista puuroa ilman salamaa. Valoisalla toki kuvien laatu on oikeinkin jees. Eipä tuonne Instagramiin ihan hirveän paljoa kuvia ole viime kuussa kerääntynyt, mutta jokunen sentään.

EDIT – Mikäli teitä kiinnostaa muistella mitä blogin joulukalenterissa tapahtui viimevuonna niin niitä postauksia voi lueskella joko tuolta Archive-valikosta 2013 Joulukuun kohdalta tai sitten Christmas Calendar 2013-tagin alta.

inenglish

Fa-la-la-la-laa, it’s December! I have decided to bring you a blog Christmas calendar, just like last year. It will be as the previous one, post every day on various themes. There will be atleast some vintage treasures, ootd’s, some handcraft and sewing stuff, vintage fashion, possibly some cooking and sorts. But let’s start the calendar with November Instagram photos.

The darker the days are, the less I have been taking photos for Instagram. Even though I hugely love my phone, the camera is not particularly fabulous. If it’s even slightly dark, the photos turn into mush, without flash. On proper daylight and in bright lighting they are fine though. I haven’t really been taking that much photos last month, but some atleast.

EDIT – Btw, if you want to check what happened on last years Christmas Calendar, you can check them either from the Archive under 2013 December or under the Christmas Calendar 2013 tag.

 novemberinsta2014

MARRASKUU / NOVEMBER
1. Matkalla Englantiin / 2. Hautajaistyyli
3. Kiiltävä kirppislöytö / 4. Kotitekoista hattaraa

1. Travelling to England / 2. Funeral style
3. Shiny thrift find / 4. Homemade candy floss