August Instapics

Viimevuonna tähän aikaan lupasin ja vannoin että tänä vuonna parveke olisi niin siisti että siellä voisi järjestää Venetsialaiset. No kuinkas sitten kävikään. Parveke on edelleen alennuksen tilassa ja emäntä hiukan turhan kiireinen, joten Venetsialaiset jäivät tänäkin vuonna järjestämättä. Yritämme samaa ensi vuonna. Juttuhan on niin että tässä on kaikenlaista kiirettä kuten promokuvauksia, Viron matkaa, Dr Sketchyn Anti-Art koulua ja Porin Lainsuojattomat-teatterifestareita joilla meikäläisenkin voi nähdä lavalla. Pikkasen pukkaa hikeä pintaan siis. Kun te luette tätä, minä olen matkalla jossakin tuolla naapurimaan puolella, mutta palaan pian linjoille. Katsokaa te sillä välin mitä Instagramini on syönyt.

inenglish

Last year around this time I promised that our balcony would be so tidy that I could arrange Venetians in there. Well what you know. Balcony is still in the state of shame and Mistress is a bit busy, so no Venetians this year either. We try it again next year. The thing is that there is quite a lot stuff going on like photo shoot, trip to Estonia, Dr Sketchy Anti-Art school and Lainsuojattomat Theater festival in Pori, where I’m on the stage. So I feel a bit flabbergasted. When you are reading this, I’m travelling somewhere in Estonia, but I will return soon. While waiting for that, have a look what my Instagram’s been eating.

elokinsta14

 ELOKUU / AUGUST
1. Maskeeraustyöpaja Porissa / 2. Elävien kuvien jälkeen rakkaussillalla
3. Taas reisussa / 4. Ja edelleen reisussa
5. Nihkeä sienisaalis / 6. Vanhojen kuvien kokoelmasta

1. Make up workshop in Pori / 2. After Moving Pictures on the Bridge of Love
3. On the road again / 4. And still on the road
5. Pittifull hoard of mushrooms / 6. From my collection of old photos

 

 

2 Comments

  1. Meidän kanttarellisaalis oli suurinpiirtein yhtä niukka. Ihmetellen lukee toisten hyvistä sienipaikoista. Rouskuja näkyi olevan tuolla metsässä kyllä. Pitäiskin kai lähtee niitä keräämään ja jättää tää koneen ääressä kökötys. Onko nuo vanhojen kuvien henkilöt tuttuja vai tuntemattomia?

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Sama juttu. Kateellisena olen FB:ssä seuraillut muiden päivityksiä jättimäisistä herkkutatti- ja kanttarellisaaliista. Rouskuista ja muista en niin innostu, mutta herkkutatit, kanttarellit, suppikset ja torvisienet ovat meikäläisen (ja isännän myös) herkkua. Niitä mielelläni keräisin koko talven varalle, mutta isompien saaliiden saaminen näyttää täällä päin olevan kiven alla. Kerään vanhoja valokuvia joten osa niiden ihmisistä on täysin tuntemattomia, osa omia sukulaisia. Tuossa kuvassa minulle tuntemattomia ihmisiä.

Comments are closed.